TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YURT-AY-DER'den Vali Büyük'e ziyaret

Adana Yetiştirme Yurdu'nda Yaşayanlar ve Yurtlardan Ayrılanlar Derneği (YURT-AY-DER) Adana Şube Başkanı Nezahat Uçak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Mustafa Büyük'ü makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu ve Vali Büyük'e görevinde başarılar diledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2014 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2014 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
YURT-AY-DER'den Vali Büyük'e ziyaret

 

 

 

  ADANA (İHA) -

  Dernek Başkanı Nezahat Uçak, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada derneğin kuruluş amacının; yetiştirme yurdunda barınan çocuklar ile 18 yaşını doldurduktan sonra yetiştirme yurtlarından ayrılanların yaşadıkları sorunların çözümüne katkıda bulunmak ve onların toplumsal yaşama tutunmaları sağlamak olduğunu söyledi.

  Adana Yetiştirme Yurdu'nda Yaşayanlar ve Yurtlardan Ayrılanlar Derneği'nin çok önemli bir toplumsal görev üstlendiğine dikkat Vali Mustafa Büyük ise, Dernek Başkanı Nezahat Uçak ve yönetim kurulu üyelerinin şahsında tüm dernek üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

  Vali Mustafa Büyük, Adana Yetiştirme Yurdu'nda Yaşayanlar ve Yurtlardan Ayrılanlar Derneği'nce geliştirilecek proje ve çalışmaların daima destekçisi olacaklarını sözlerine ekledi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.