TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siyaset dünyasında yeni adımlar

Merkez Parti Adana Kurucu İl Başkanı Adil Paşa, yönetim kurulu isimlerini kamuoyuna açıkladı

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2014 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2014 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Siyaset dünyasında yeni adımlar

p { margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 10); widows: 2; orphans: 2; }p.western { font-family: "Times New Roman",serif; font-size: 12pt; }p.cjk { font-family: "Tahoma"; font-size: 12pt; }p.ctl { font-size: 12pt; }

ADANA(İLKHABER) - "Türkiye'nin Merkezi" sloganıyla yola çıkan, Prof. Dr. Abdurrahim Karslı liderliğindeki Merkez Parti Adana teşkilatını kurdu. 7 Temmuz'da kuruluşunu tamamlayan partinin Adana Kurucu İl Başkanı Avukat Adil Paşa, 29 kişilik İl yönetimin tamamlandığını, hızla ilçe örgütlerini kurmaya başladıklarını belirterek, "Türkiye'nin merkezi olmaya aday partimiz, her seviyede şeffaflığı benimseyen yeni bir siyaset anlayışı ile yola çıktı. Katılımı ve uzlaşıyı esas alan, dışlamayan birleştiren bir örgütlenme ve siyaset anlayışı ile hareket edeceğiz." dedi.


 

Merkez Parti Adana İl Örgütü'nde görev alanların büyük çoğunluğunun ilk kez siyasi bir partiye üye olduğunu kaydeden Paşa, şunları söyledi:

"Yönetim kurulumuzda yer alan isimler profesyonel siyasetçi anlayışından uzak kişilerden oluşmaktadır. Kısa sürede ilgi ve çekim merkezi olan partimizin kamuoyunda tanındıkça Türkiye'nin ihtiyaçlarına cevap veren ve özlenen bir siyasi oluşum olduğu fark edilecektir. Tüm siyasi görüşlere ve toplumsal kesimlere eşit mesafedeyiz. Türkiye'nin büyük bir uzlaşı ve barışa ihtiyacı var. İnsanlarımızın farklılıklarını kabul ederek birbirlerini yeniden anlamalarına ihtiyacımız var. Türkiye bu kadar gerginliği taşıyamaz.

Özellikle son yıllarda kamplaştırılan, ötekileştirilen, aldatılan, kandırılan ve dışlanan insanımızın talepleri çerçevesinde, her kesimi kucaklamayı amaç edindik. siyaset sadece ülkemize ve insanlığa hizmet için yapılmalıdır. böyle bir zihniyet devrimi oluşumu olan Merkez Parti siyaseti yeniden yapılandıracak. Siyaset şimdiye kadar; bölme, yozlaştırma, yalan, iftira, şahsi menfaat ve kültürel dejenerasyon idi. Alevi - Sünni, Türk - Kürt, laik-anti laik, sağ-sol… bütün ayrıştırmaları ortadan kaldırmak için geliyoruz."


 

Reşatbey Mahallesi 62028 sokak Ditaş Apt. A Blok Asma kat No:5 Seyhan/Adana (5 Ocak Stadyumu yanı Ziraat Bankası karşısı) adresinde hizmet verecek olan MEP’in il yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:


 

Adil Paşa, Yusuf Şen, Ufuk Mazı, Mehmet İzlemek, Hakan Erdoğan, Ramazan Şengül, Kenan Sarıyıldız, Burak Taştekin, Hüseyin Çalışkan, Kürşat Gülnerman, Mulla Özyiğit, Atilla Yeşilyurt, Özgür Ozan Uzun, Tahsin Çoruk, Özgür Karakoyunlu, Tufan Boydağ, Salim Büyükkaya, Ata Çağlayan, Nadir Vurankaya, Uğur Buğra Tanır, Osman Turhan Özcan, Sermin Ağan, Çağlayan Sanrı, Bünyamin Kamer Çukurova, Hüseyin Genç, Mahir Şafak, Cumali Fırat, Ayşe Cingöz Arpağ, Mehmet Ezgü.


 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.