TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karısı için dua ediyor

7 ay önce evlenen İsa İnce, hastanede hayat mücadelesi veren karısı dualarıyla yaşatmaya çalışıyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2014 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2014 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Karısı için dua ediyor

p { margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); }p.western { font-family: "Cambria"; font-size: 12pt; }p.cjk { font-family: "MS 明朝",serif; font-size: 12pt; }p.ctl { font-family: "Times New Roman",serif; font-size: 12pt; }

Halil İbrahim UĞUR

ADANA (İLKHABER)- Kocaeli’nde ki bir barınma evinde yaşarken tanışıp, sonrasında birbirlerine aşık olup 7 ay önce evlenerek dünya evine giren yüzde 50 bedensel engelli İsa İnce (53) ve yüzde 80 bedensel engelli Melike İnce (47) çiftinin mutluluğu Melike İnce’nin hastalığı nedeniyle kısa sürdü. Düğünden sonra hastalanan ve kısa bir süre sonrada Pankreas Kanseri hastalığı teşhisi konulan Melike İnce, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşam mücadelesi veriyor.

Karısının 1 ayı aşkın süredir Adana Numune Hastanesi’nde yaşam mücadelesi verdiğini belirten İsa İnce, bu süreç içinde Adana Vali Yardımcısı Halis Arslan’ın kendilerine yardımcı olduğunu söyledi. Genel Sağlık Sigortası kapsamında sağlık hizmeti aldıklarını ve ayrıca Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) bazı ilaç ile tıbbı malzemelerin ücretini ödemediğini belirten İsa İnce, “Adana Vali Yardımcımız Halis Arslan Bey, şimdiye kadar ödemiş olduğum bazı tedavi giderlerinin Sosyal Yardımlaşma Vakfı aracılığı ile ödenmesi için talimat verdi. Yapmış olduğum tedavi masrafları bana geri iade edilecek.” dedi.

VALİ YARDIMCIMIZ, BİZİ HASTANEDE ZİYARET ETTİ”

Vali Yardımcısı Arslan’ın kendileri ile çok yakından ilgilendiğini belirten İsa İnce, “Sayın Vali Yardımcımız son olarak bizi hastanede ziyaret etti. Vali Yardımcımızın sayesinde devletin sıcak yüzünü en iyi şekilde hissettim. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Yardımlarının yanı sıra hastaneye kadar gelip bizi ziyaret etmesi bizi tarifi edilemeyecek kadar çok mutlu etti.” diye konuştu.

 

EŞİMİN AMELİYATTAN ÇIKACAĞINA İNANIYORUM”

Allah’tan tek istediğinin eşinin ameliyattan çıkması ve evlerine birlikte dönmek olduğunu söyleyen İsa İnce, “Günlerdir eşimin hastaneden sağlıklı bir şekilde çıkması için dua ediyorum. İlk başlarda umutsuzluğa kapıldığım günler oldu ama artık eşimin ameliyattan çıkacağını ve birlikte evimize döneceğine inanıyorum. Biz barınma evinde tanıştık ve çok sayıda engeli aşıp 7 önce evlendik.” dedi.

 

Bu arada Çarşamba günü ameliyat olması planlanan Melike İnce, o gün kan değerleri düşük olduğu gerekçesiyle ameliyata alınmazken, hasta kadının bugün ameliyat edilmesi bekleniyor. Yapılan son tahlillerde olumsuz bir şeye rastlanmadığını belirten İsa İnce, “Doktorlar umutlanmamam gerektiğini söylüyor. Pankreas Kanseri hastalığını şimdiye kadar yenen olmamış ama ben yine de umudumu kaybetmedim. Onun yaşamasını çok istiyorum ve bu nedenle gece gündüz dua ediyorum. Ve bu haberi okuyan herkesin, bugün eşim için dua etmesini bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.