TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sıcaklık 3-4 derece düşecek

Türkiye’de olduğu gibi sıcak hava Adana’da da etkisini gösterirken, Adanalı hafta sonunu deniz ve yaylalarda geçirdi

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2014 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2014 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sıcaklık 3-4 derece düşecek

  Sıcaklık 3-4 derece düşecek

 

Adana’da sıcak hava son günlerde nefes aldırmazken, Adanalı hafta sonu tatilini deniz ve yaylalarda geçirdi. Şehirde zorunlu olarak kalanlarsa, klimalı mekanları tercih ederken Adana’nın cadde ve sokakları boş kaldı.

 

Bu arada Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nün yapmış olduğu son tahminlere göre Adana’da hava sıcaklığı Çarşamba gününden itibaren düşmeye başlayacak. Ancak hissedilen sıcaklığı artıran havadaki nem oranı ise yüzde 90’nın üzerinde olacak.

 

Halil İbrahim UĞUR

 

ADANA (İLKHABER)- Adana’da sıcak hava nefes aldırmazken, sıcaktan bunalan Adanalı hafta sonu tatilini deniz ve yaylalarda geçirdi. Zorunlu olarak şehirde kalmak zorunda kalanlar ise klimalı ortamları tercih ederken, Adana kent merkezi yine hayalet şehre dönüştü.

 

Adana’da her yıl olduğu gibi özellikle hafta sonları kent merkezi hayalet şehre dönüşmeye devam ediyor. Ramazan Bayramı sonrasında bastıran etkili sıcaklık insanlara nefes aldırmazken, çalışanların da yıllık izinlerini Ağustos ayında kullanmaları nedeniyle Adana’nın şuan ki mevcut nüfusunu hemen hemen çalışanlar oluşturuyor.

 

ADANALI HAFTA SONU DENİZ YA DA TATİLE GİDİYOR

Haftanın 5 günü çalışan Adanalılar 2 günlük hafta sonu tatilini ise daha serin olan yayla ve denizlerde geçiriyor. Haftanın stresini deniz ve yaylalarda atan Adanalı, Pazar günü öğleden sonra ise yeniden Adana’daki evlerine dönmeye başlıyor.

 

ADANA BU HAFTA SONU DA BOŞ KALDI

Adana’da her yıl, özellikle de her Ağustos ayında olduğu gibi kent merkezi, bu hafta sonu da boş kaldı. Her yıl alışıla gelen Adana’nın hayalet şehri andıran boş görüntüsü, bu yıl da objektiflere işte böyle yansıdı. Hafta sonu tatili nedeniyle hayalet şehri andıran Adana’da haftanın ilk iş günü sabahından itibaren yeniden hareketlilik başlıyor.

 

HAVA SICAKLIĞI 3-4 DERECE DÜŞECEK

Bu arada Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nün yapmış olduğu son tahminlere göre Adana’da hava sıcaklığı Çarşamba gününden itibaren düşmeye başlayacak. Ancak hissedilen sıcaklığı doğruda etkileyen havadaki nem oranı ise yüzde 90’ının üzerinde olacak. Yapılan son tahminlere göre ise Adana’da bugün ve yarın hava sıcaklığı gündüz en yüksek 37, gece en düşük 23, Çarşamba günü gündüz en yüksek 36, gece en düşük 24, Perşembe günü gündüz en yüksek 34, gece en düşük 24 ve Cuma günü ise gündüz en yüksek 33, gece en düşük 23 derece olması bekleniyor. Havadaki nem oranı ise ortalama olarak yüzde 30 ile yüzde 93 seviyeleri arasında olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.