TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EKİNCİ'NİN TALİMATIYLA ÇALIŞMALAR HIZLANDI

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatları doğrultusunda kırsal mahallelerde devam eden köy içi yol çalışmaları hız kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2014 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2014 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
EKİNCİ'NİN TALİMATIYLA ÇALIŞMALAR HIZLANDI

Sedat ATİLLA

ŞANLIURFA(İLKHABER) - Kırsal mahalleler için gerekli olan alt ve üst yapı hizmetleri için iş makineleri ile çalışmaların devam ettiği Sağlık mahallesine çıkartma yapan Eyyübiye Belediyesi yetkilileri çalışmaları yerinde inceleyip mahalle sakinleriyle fikir alışverişinde bulundu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla Sağlık mahallesinde ve çevre mahallelerde incelemelerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Aslan ve Birim müdürleri mahalle sakinleriyle fikir alışverişinde de bulundu. Sağlık mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerinin de katıldığı incelemeler esnasında mahalle sakinleri Eyyübiye Belediyesinin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını ifade ettiler. Köy içi yol çalışmalarının kısa sürede biteceğini belirten yetkililer stabilize yol çalışmalarına da 10 gün gibi kısa bir sürede başlayacaklarını ifade ettiler.  

Eyyübiye Belediyesi tarafından köy içi yol çalışmalarının yanı sıra taziye evi çalışmalarının da devam ettiği Sağlık mahallesinin örnek mahalle olması yönünde çalışmalar sürüyor.  Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sohbet eden Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Aslan mahalle muhtarının ve sakinlerinin diğer kurumları ilgilendiren taleplerinin takipçisi olma adına Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye iletme sözü verdi.

Köy içi yol çalışmalarının ve taziye evinin bulunduğu alanda açıklama yapan mahalle muhtarı Taha Demir Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkürlerini ileterek ‘’ Başta Bakanımız Sayın Faruk Çelik ile belediye başkanımıza mahalle sakinlerim adına minnettarlığımı iletiyorum. Hem köy içi yollar hem de taziye evi çalışmaları durmaksızın devam ediyor. İş makineleri personeli hafta sonları bile çalışarak en kısa zamanda bitirmeye çalışıyorlar. Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’ye teşekkür ediyoruz ‘’ dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatları doğrultusunda kırsal mahallelerde gerek köy içi yol çalışması gerek taziye evleri ve gerekse de atık suların tahliye edilmesi noktasında çalışmaların durmaksızın devam ettiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Aslan ise ‘’ Başkanımızın talimatları doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. Köy içi yol çalışmalarının yanı sıra taziye evi ve atık suların da tahliye edilmesi süreci sürüyor. Belediye olarak sınırlarımız içerisindeki tüm mahallelerde bu çalışmalar aralıksız sürecektir’’ dedi

Eyyübiye Belediyesinin kırsaldaki çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri de belediye başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkürlerini ilettiler.

Çalışmalarla ilgili yazılı bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ‘’ amacımız insan odaklı hizmet yapmaktır. Bütün planlarımızı programlarımızı bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz. Eyyübiye Belediyesi olarak hummalı bir çalışma dönemine girmiş bulunmaktayız. Seçim dönemi ayak bastığımız bütün yerlerde verdiğimiz sözlerin tamamını gerçekleştirmek için uğraş içerisindeyiz. Kırsal hizmetler müdürlüğünün de devreye girmesiyle hem mahalle muhtarlarımız hem de mahalle sakinlerimizle koordineli bir şekilde çalışarak hizmetin gitmediği hiçbir yer bırakmayacağız. Eyyübiye ilçemize bağlı çok güzel ve nitelikli mahallelerimize sahibiz. Bizlere bağlı mahallelerimizin daha da güzelleşmesi için çaba içersindeyiz. Allahın izniyle yaptığımız planlı ve programlı çalışmalarla daha güzel bir Eyyübiye için hep birlikte elimizi taşın altına atmış bulunmaktayız. İnşallah bu çalışmalarımız kısa sürede meyvelerini verir ve daha güzel, daha yaşanılabilir bir Eyyübiye’ye kavuşmuş oluruz ‘’ dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.