TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ASKİ SAİMBEYLİ’DE

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Saimbeyli Şubesi açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2014 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2014 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ASKİ SAİMBEYLİ’DE

ADANA (İLKHABER) - Açılıştan önce semt pazarı alanında muhtarlar ve Saimbeyli halkıyla buluşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Saimbeyli’ye her geldiklerinde kendilerini evlerinde hissettiklerini söyledi. Başkan Sözlü, “Sizlerin bize verdiği destek, gösterdiği ilgi Saimbeyli halkına sorumluluğumuzu artırdı. Sizlere olan borcumuzu ödeme noktasındaki azmimiz, şevkimiz, heyecanımız artmıştır. Emin olun ki Saimbeyli’nin derdi, bizim derdimizdir. Biz bir şeye inanıyoruz ki; aziz miletimizin evlatları hizmetin en güzeline, en iyisine layıktır. Görevi aldıktan sonra sorumluluk bizde. Adana’da ve ilçelerinde susuzluk problemi olduğunu gördük. Bu çağda bizim milletimiz susuz, yolsuz kalmaya layık değil. Bunların hepsinin üstesinden geleceğiz Allah’ın izniyle” dedi.

SU VE YOL PROBLEMİNİ ÇÖZECEĞİZ

Enkaz edebiyatı yapmayacaklarını kaydeden Başkan Hüseyin Sözlü, şöyle devam etti: “Dönemimizde mazeretlere sığınmayacağız, enkaz aldığımızı söylemeyeceğiz. Bizden önceki dönemler için kötü sözler sarf etmeyeceğiz. Mazeret üretmek başarısızlığa kılıf aramaktır. Oysa biz bütün olumsuzların üstesinden gelerek sizlere hizmet edeceğimizi söyledik. 4 aylık sürede arkadaşlarımız buradan hiç eksik olmamıştır. Saimbeyli’nin sorunlarına hakim olduğumuzu ve bunların çözümü için hazırladığımız projeleri sizlerle paylaşmak üzere her seferinde burada olduk. Pompayla su çekmek veya bir yerden boruyla su getirmek bizim için yeterli olmayacak. Su depolarını, iletim hatlarını da en temiz, sağlıklı hale getireceğiz. ASKİ Genel Müdürlüğümüz’ün yapmış olduğu bir çalışmada depolarımızın bakımlı olmadığını tespit ettik. Yakında 70 kilometrenin üzerinde yol ihalesini gerçekleştiyoruz. Su sıkıntısı çeken köylerimize uygun yerlerden su getireceğiz ya da kuyularını yenileyerek içme sularını en sağlıklı hale getireceğiz. Sizlerin sağlığını koruyacak şekilde, bu depolarla ilgili çalışma yapmak bizim vazifemiz.”

MAHALLELERİMİZİ, İLÇELERİMİZİ VE ŞEHRİMİZİ KALKINDIRMAK BOYNUMUZUN BORCU

Saimbeyli Belediye Başkanı Musta Şahin Gökçe’nin azim ve gayretle çalıştığını vurgulayan Başkan Hüseyin Sözlü, “Onun arkasında olmak bizim vazifemiz.

Nerede hangi belediye başkanı varsa, parti gözetmeksizin birlikte çalışıyoruz. Elbette değerli belediye başkanı arkadaşımız Mustafa Şahin Gökçe de yol arkadaşlığı yaptığımız, kendisine itimat ettiğimiz bir kardeşimiz. Burada işleri bizim adımıza takip etmekle ve sizlere hizmet etmekle görevli.

Değerli Kaymakamımıza ve ekibine de çok teşekkür ediyorum. Saimbeyli’de bize her zaman samimi bir ortam sundular. Artık biz devlet aygıtının, kamunun bir parçasıyız. Halkımızı, milletimizi kucaklamak, partizanlığa son vermek, insanlarımızı kaynaştırmak, milletimizin birliğine ve beraberiğine hizmet etmek bizim vazifemizdir. İnşallah Adana’nın genelinde söz verdiğimiz gibi, Saimbeyli’de de birliği, beraberliği, kardeşliği tesis etmek, Saimbeyli’nin kalkınmasına, dolayısıyla her ilçenin kalkınmasını sağlayarak Adana’nın bütünüyle kalkınmasına hizmet etmek bizim vazifemiz olacaktır.

Yeni adı mahalle olan köylerimizi, bulundukları yerde kalkındırmak, refah toplumunun bir parçası haline getirmek bizim boynumuzun borcu.

Köylerimizi kalkındırma noktasında dün size ne söz verdiysek, Kiraz Festivali’nde ne söz ifade ettiysek, bizim boynumuzun borcudur. Şevk ve azimle Saimbeyli’nin, Adana’nın, Türk Milletinin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kalkınması için çalışmak, terlemek bizim vazifemizdir.  ASKİ’nin Saimbeyli’deki hizmet binası sadece ASKİ’nin değil, Saimbeyli Belediyesi’nin, bütün halkımızın bir  hizmet kapısı olacaktır. Sayın Genel Müdürümüze, Sayın Belediye Başkanımıza, Sayın Kaymakamımıza, muhtarlarımıza ve bize büyük destek veren Saimbeyli halkına  çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ASKİ SAİMBEYLİ ŞUBESİ AÇILIŞI

Semp pazarındaki toplantının ardından ASKİ Saimbeyli Şubesi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Karaisalı Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, ASKİ’nin açılışında yaptığı konuşmada, emeği geçenlere teşekkür etti ve ASKİ Şubesi’nin Saimbeyli’ye ve Saimbeyli halkına hayırlar getirmesini temenni etti.

SUSUZLUK KADER DEĞİL

ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar da, susuzluğun kader, alın yazısı ya da çaresiz bir hastalık olmadığını ifade ederek, kısa zamanda çok güzel hizmetler vereceklerini açıkladı. Pekar, “İnşallah yakın zamanda susuzlukla ilgili bir problem kalmayacak” dedi.

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ASKİ açılışının ardından esnafı ziyaret etti, sorun dinledi, halkla sohbet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.