TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EVREN ADANASPOR'DA

Turuncu-Beyazlı takım transferin son gününde Akhisar'ın kalecisiyle iki yıllık sözleşme imzaladı

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2014 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2014 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
EVREN ADANASPOR'DA

Transferin son gününde Adanaspor kaleci aldı. Turuncu-Beyazlı takım Akhisar Belediyespor'un kalecisi Evren Özyiğit ile anlaşmaya vardı. Kaleci Atilla transferinden sonra mutlaka bu bölgeyetakviyeyapmak isteyen Adanaspor, Akhisar'ın kalecisi Evren ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Adana'ya gelen Evren Özyiğit kendini Adanasporlu yapan sözleşmeye imza attı. Başarılı kaleci Evren geçen sezon Akhisar'da 4'ü Süper Lig, 3'ü Türkiye Kupası olmak üzere 7 karşılaşmada forma giydi..


Tolgahan imzaladı

Altınordu, transferin son gününde Adanaspor'dan ayrılan kaleci Tolgahan Acar'la anlaşarak file bekçisi sorununu çözdü.Geçen sezonun ikinci yarısında Göztepe'de forma giyen 28 yaşındaki file bekçisi, bugün 2 yıllık sözleşme imzaladı. Tolgahan'ın gelmesiyle kalede rekabetin artacağını dile getiren Futbol Direktörü Murat Dizdar, kadroyu tamamladıklarını belirterek, "Tolgahan güvendiğimiz bir isim. Toplam 11 transfer yaptık. Kadromuz yeterli, başka takviye yapmayacağız" dedi.


Talha sözleşmesini fesh etti

Adanaspor'da uzun yıllardır forma giyen Talha Mayhoş da sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesh etti. Genç oyuncu Talha, Adanaspor ile görüşerek transferin son gününde ayrıldı. Talha'nın İneğölspor, Samsunspor ve Antalyaspor ile görüşme halinde olduğu iddia edildi. Genç oyuncunun durumunun her an netleşebileceği haber verildi..

Marco ve Okan gidemedi

Transferin son gününde Adanaspor hareketli dakikalar yaşadı. Kaleci Tolgahan ve Talha Mayhoş Turuncu-Beyazlı takımdan ayrılırken, altyapı ile antrenmanlara çıkan Marco Vucetic ve Okan Salmaz bir yere gidemedi. Her iki oyuncu da Adanaspor'da kaldı. Okan ve Marco Adanaspor ile idmanlara çıkmaya devam edecek.Bu oyuncuların A takıma alınıp-alınmayacakları Teknik Direktör Levent Eriş'in raporunabağlı olacak..


Takım toplanıyor

Şanlıurfaspor deplasmanında bekleneni veremeyen Adanaspor'da futbolculara üç gün izin verilmişti. Şanlıurfa maçı sonrası izin sona erdi. Takım bugün saat 14.30'da Adana'da toplanacak ve Orduspor maçının hazırlıklarına başlayacak. Takımda Mehmet Sak ve Ahmet Dereli'nin sakatlıklarının iyiye gittiği ve milli maç arasının bu oyunculara fayda getireceği dile getirildi..

Pazar günü Erciyes ile maç

Ligin ilk haftasında Şanlıurfaspor ile yapılan karşılaşmanın ardından milli maç arası nedeniyle ligde bu hafta maç oynanmayacak. Turuncu-Beyazlı takım milli maç arasını iyi değerlendirmek istiyor. Adanaspor hafta sonuKayseri'ye giderek Süper Lig ekibi Erciyesspor ile özel maç yapacak. Pazar günü Kayseri'deki karşılaşmanın saat 17.00'da oynanacağı öğrenildi..

Uzel:Lig uzun bir maraton

Adanaspor'un basın sözcüsü Bülent Uzel, ligin uzun bir maraton olduğunu, bundan sonraki maçlarda takımlarının daha iyi bir performans göstereceğini umut ettiğini söyledi.Bülent Uzel, yaptığı açıklamada, ligin ilk haftasında deplasmanda 2-1 yenildikleri Şanlıurfaspor karşılaşmasına, mutlak galibiyet parolası ile çıktıklarını hatırlattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında, ilk yarıya göre daha iyi oynadıklarını anlatan Uzel, şunları kaydetti:
"Şanlıurfaspor deplasmanında 2-1 mağlup ayrıldık ama bu ligin ilk karşılaşmasıydı. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Lig uzun bir maraton, bundan sonraki maçlarda takımın daha iyi bir performans göstereceğini umut ediyorum. Sezonun ikinci maçında sahamızda, seyircimiz önünde Orduspor ile karşılaşacağız. Alnımızın akıyla ligi tamamlamak istiyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.