TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alkol, gençlere acımadı

Direksiyon hakimiyeti kaybolan otomobil, bariyeri yıkıp nehre uçması sonucunda 2 genç kız hayata veda etti

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2014 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2014 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Alkol, gençlere acımadı

  Alkol, gençlere acımadı

 

  ADANA (İHA) - Adana'da direksiyon hakimiyeti kaybedilerek nehre uçan otomobildeki 2 genç kız hayatını kaybetti, 3 kişi yüzerek kurtuldu.

  Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeni Baraj Mahallesi Özdemir Sabancı Bulvarı'nda meydana geldi. Ersel K. (20) yönetimindeki 01 COA 52 plakalı otomobil, Beyazevler Mahallesi'nde direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu bariyerlere çarparak Seyhan Nehri'ne uçtu. Otomobilde bulunan Erdinç Kütlü (20), Eren Küçükgöde (20) ve sürücü Ersel K. nehirden yüzerek çıkıp kurtuldu. Ancak kazada sürücünün yanında bulunan ve ağır yaralanan Ceren Kurülük (19) ile Berfin Alçiçek (19) sudan çıkamadı. Olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve Adana Büyükşehir Belediyesi Can-Kur ekipleri sevk edildi. Yaralı olarak kurtulan Mehmet Erdinç Kürklü ve Eren Küçükgöde, ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

  Kaza yerine sevk edilen sualtı polisleri, genç kızlardan birinin cesedini çıkarttı. Otomobilden fırlayarak nehirde akıntıya kapılan genç kızın cesedi ise yaklaşık 100 metre ileriden çıkartıldı. Genç kızların cenazeleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ceren Kurülük'ün annesi ve yakınları Adana Adli Tıp Kurumu önünde gözyaşlarına boğuldu.

  Polis, kazayla ilgili soruşturma başlatırken sürücünün aşırı derecede alkollü olduğu, bir otomobili sollarken direksiyon hakimiyetini kaybettiği için nehre uçtuğu ileri sürüldü. Sürücü gözaltına alındı.

 

BABANIN AĞIDI

 

Öte yandan, nehirde boğularak hayatını kaybeden Berfin Alçiçek adlı kızın KKTC’de üniversitenin psikolojik bölümüne okumak için kayıt yaptırdığı ortaya çıktı. Baba Yalçın Alçiçek, "Kızımı görmek istiyorum ona dokunmak istiyorum" diyerek ağıt yaktı.  

 

  ÜNİVERSİTENİN PSİKOLOJİ BÖLÜMÜNE KAYIT YAPTIRMIŞTI

  Kazada hayatını kaybeden Berfin Alçiçek'in babası öğretmen emeklisi Yalçın Alçiçek, Adana Adli Tıp Kurumu'na gelerek uzun süre otomobilden çıkamadı. Yakınlarının yardımıyla otomobilden çıkan Alçiçek, "Kızım ben sana bu halde bakamam, bizi bırakıp nasıl gittin, daha dün ellerimle üniversiteye yazdırdım" diye ağladı.

  Alçiçek bir banka oturtularak sakinleştirilmeye çalışıldı. Ancak baba ağıtlar yakarak yürekleri dağladı. Bir süre sonra baba Alçiçek morga gelerek kızına bakmak istedi. Morga girer girmez feryat eden baba Alçiçek, morgtan güçlükle çıkartılırken, "Ben kızımı görmek istiyorum ona dokunmak istiyorum beni bırakın" diye feryat etti. Ancak yakınları onu güçlükle morgtan uzaklaştırdı.

  Liseyi bitirdikten sonra Açıköğretim Fakültesi'ne kayıt yaptıran Ceren Kurülük'ün annesi Selma Bodur ile babası Göksel Kurülük'ün ise bir süre önce ayrıldığı öğrenildi. Anne ve baba adli tıp kurumuna gelerek ayrı ayrı yerde gözyaşlarını tutamadı. Anne Selma Bodur'u yakınları teselli etmeye çalıştı. Anne bir süre kendine gelemedi. Akrabalarının omzunda sürekli ağladı.

TABUTA SARILDI

Baba emekli öğretmen Alçiçek, Adli Tıp Kurumu’ndan cenaze alımında tabutun yanına doktor ile birlikte oturdu ve kızına sarılarak yolculuk yaptı. Baba’nın ağıdı yürekleri parçaladı. Talihsiz Berfin, ailesinin ve sevenlerinin gözyaşları ve duaları eşliğinde Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa veridi.

Hayatını yitiren Ceren Kurülük’ün cenazesinin ise bugün toprağa verileceği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.