TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir kaç ay dinlenin

AK Parti Adana 64. İl Danışma Meclis Toplantısı’nda konuşan Başkan Yeni, teşkilat mensuplarına seslendi:

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2014 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2014 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Bir kaç ay dinlenin

  Bir kaç ay dinlenin

 

Halil İbrahim UĞUR

 

ADANA (İLKHABER)- AK Parti Adana 64. İl Danışma Meclis Toplantısı’nda konuşan AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, genel seçimlerin yaklaştığını belirterek, teşkilatın ancak bir kaç dinlenme süresi olduğunu söyledi.

 

Yüreğir Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği AK Parti Adana 64. İl Danışma Meclis Toplantısı’nda, bu kez Recep Tayyip Erdoğan’ın posterleri asılmadı. Erdoğan’ın posterlerinin yerine Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun posterleri asıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Yeni, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında ilk kez danışma meclis toplantısı yaptıklarını vurgulayarak, partisinin 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminden büyük bir başarı ile çıktığını belirtti.

 

“ADANA’DA YÜZDE 40 ORANINDA OY ALDIK”

Cumhurbaşkanlığı seçiminde AK Parti’ye Adana’dan yaklaşık yüzde 40 oranında oy çıktığını belirten Başkan Yeni, “Bu sonuç ile Adana’daki teşkilatlarımızın istediği zaman Adanalıların gönlünü nasıl yaptığını görmüş olduk. Bu nedenle önümüzdeki seçimlerde de aynı sonuçları alabilmemiz için teşkilatımızdan büyük gayret bekliyoruz.” dedi.

 

“TÜRKİYE’DE HALK İLK KEZ CUMHURBAŞKANINI KENDİSİ SEÇTİ”

Konuşmasında Türkiye’de halkın ilk kez cumhurbaşkanını kendisinin seçtiğinin altını çizen Başkan Fikret Yeni, “Türkiye’de geçmiş yıllarda yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, kaos olurdu. Ancak, AK Parti’nin ortaya koymuş olduğu yenilikler sayesinde bu kez, ‘Anayasa Kitabı’ fırlatılamadı. Halkımız kendi oyu ile Cumhurbaşkanını seçti ve halkımız bu görevi Recep Tayyip Erdoğan’a verdi. Bu görevin, vatana ve millete hayırlı olmasını diliyorum. Sayın Recep Tayyip Erdoğan geçmişte olduğu gibi bundan böylede Türkiye’ye hizmet etmeye devam edecek. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın halkıyla, milletiyle barışık bir devlet modelini önemseyeceğinden eminiz. Türk halkı bu seçimlerde kendisine hizmet eden, refah düzeyini yükselten ve kardeşlik ikliminin devam etmesini istedi.” diye konuştu.

 

“AK PARTİ, GİRMİŞ OLDUĞU TÜM SEÇİMLERİ KAZANDI”

AK Parti’nin 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulduğunu ve o tarihten bu yana girmiş olduğu tüm seçimleri kazandığını belirten Başkan Fikret Yeni, ayrıca partisinin girmiş olduğu her seçimde, bir önceki seçim sonuçlarına göre oy oranını daha da artırarak çıktığının altını çizdi. Başkan Yeni, “Gücünü milletten alan partimizin önümüzdeki seçimlerden de aynı güç ile çıkacağından kimsenin endişesi olmasın.” ifadelerini kullandı.

 

“AK PARTİ 1. OLAĞANÜSTÜ KONGRESİNİ TAMAMLADI”

AK Parti’nin 1. Olağanüstü Kongresi’ni büyük bir başarıyla tamamladığını ifade eden Fikret Yeni, “Yeni Genel Başkanımızı ve Başbakanımızı bu kongre ile seçtik. Yapılan kongrede AK Partililik şuuru içinde, bu davaya nasıl sahip çıkıldığını gördük. Delegelerin tamamına yakın, hatta oy birliği ile bu davanın başına Ahmet Davutoğlu getirdi.” dedi.

 

“LİDERİMİZ, TÜRKİYE’Yİ BU KADAR GÜÇLÜ HALE GETİRDİ”

Seçim çalışmaları ve sonrasında halkın karşısına çıktıklarında söyleyecek çok şeylerinin olduğunu belirten Başkan Yeni, “AK Parti, Türkiye’de millet için var olan devlet modelini halkına yaşatmaya başladı. Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan, iktidar olduktan sonra kendi çıkar ekseni ile değil, bu ülkeye nasıl hizmet ederim düşüncesi ile hareket eden bir lider ve bu hareketiyle de Türkiye’yi bu kadar güçlü hale getirdi.” diye konuştu.

 

“2023 YILI HEDEFLERİMİZE YÜRÜYORUZ”

AK Parti olarak 2023 yılı hedeflerine doğru yürüdüklerini belirten Başkan Yeni, “AK Parti olarak Türkiye’yi inşallah ifade ettiklerimizden çok daha ötesinde taşıyacağız. Bunu yaparken de yüzümüzü önümüze eğlemeyeceğiz.” dedi.

 

“20 ŞUBAT’A KADAR TÜM KONGRELERİMİZİ TAMAMLAYACAĞIZ”

AK Parti olarak 20 Şubat’a kadar tüm il ve ilçelerdeki kongrelerini tamamlayacaklarını açıklayan Fikret Yeni, daha sonra ise genel seçim çalışmalarının startını vereceklerini söyledi. AK Parti’nin saygı, sevgi ve kardeşlik duyguları üzerine kurulduğunu belirten Başkan Yeni, “Kongreden sonra yeni Başbakanımız ve yeni Cumhurbaşkanımız belli oldu. Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız kendi kadrolarını kurdu. Başbakanımız Parti Merkez Yürütme Kurulu oluşturdu. Ben 62. Hükümetin, daha önceki AK Parti hükümetleri gibi ülkemize hayırlı hizmetler yapmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

“DİNLENMEK İÇİN BİR KAÇ AYINIZ VAR”

2015 yılında genel seçimlerin yapılacağını belirten Başkan Fikret Yeni, 2015 yılında yapılacak genel seçim sonuçları ile Adana olarak şimdiye kadar hak edemedikleri ‘Teşekkürü’ almayı planladıklarını söyledi. AK Parti’yi ve davasını anlatarak Adana’da, 10 Ağustos’ta almış oldukları oyları genel seçimlerde de alabileceklerini söyleyen Başkan Yeni, “10 Ağustos’ta elde edilen seçim sonuçlarını, 8-9 ay sonra yapılacak genel seçimlerde de görmek istiyoruz. Yorgunsunuz biliyorum ama seçim sonucunda alacağımız, hatta oy patlaması ile yorgunluğumuzu birlikte atacağız. Bir kaç ay dinlenin sonrasında yoğun bir tempo daha bizleri bekliyor. Genel seçim maratonuna az kaldı. Bu süreyi çok iyi kullanın.” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından ise AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı Fatma Gül Demet Sarı Başkanlığında Divan Kurulu oluşturuldu.

 

Danışma toplantısına ise, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, teşkilat üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.