TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ARTIK AYRILIK GAYRILIK YOK

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar Cumhuriyet Halk Partisi 18’nci Olağanüstü Kurultayının ana temasında olduğu gibi “Birlik ve Kardeşlik” içerisinde geçtiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2014 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2014 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ARTIK AYRILIK GAYRILIK YOK

ADANA (İLKHABER) - Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 18. Olağanüstü Kurultayı’nı değerlendiren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kurultayın birlik ve beraberlik içerisinde geçtiğini kaydetti.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun tekrar başkan seçildiği kurultayla ilgili bir yazılı açıklamada bulunan Karalar,  5-6 Eylül tarihlerinde ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen kurultayın Türk siyasi tarihine örnek olacak bir birliktelik ve kardeşlik içerisinde geçtiğine vurgu yaptı. Karalar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyeti kuran, demokrasiyi ve çok partili yaşamı Türkiye’ye getiren partimizin kurultayında Genel Başkanlığa yeniden Sayın Kemal Kılıçdaroğlu seçilmiştir. 2 gün süren kurultay Türk siyaset tarihine örnek olmuştur. Kurultay sonunda Sayın Muharrem İnce’nin ‘Rakibimdi şimdi de genel başkanım’ demesi kongrenin ana teması olan ‘Birliktelik ve Kardeşlik’ i ön plana çıkarmıştır. Kuşkusuz CHP’ye yakışır bir kurultay gerçekleştirdik. Bu kurultay başkalarının istediği gibi bölünme ve ayrışma değil birleşme, bütünleşme ve güçlenme kurultayı olmuştur. Genel Başkanımızın da söylediği gibi artık;  ‘Ayrılık gayrılık yok’ Bir olacağız birlik olacağız. CHP, 95 yıllık ulu bir çınardır. Gücünü köklerinden alan, gövdesi sağlam, asırlık bir çınardır. Bu kurultay ile birlikte daha da güçlenmemiz iktidarın yolunu açmamız gerekli. Güçlü demokrasi için güçlü CHP’ye ihtiyaç vardır.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.