TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arslan ailesinin mutlu günü

Şanlıurfa’nın tanınmış ailelerinden Arslan Ailesinden tanınmış iş adamı Yataş Bölge Bayii İbrahim Arslan'ın kardeşi Mehmet Arslan, Fatma Fırat ile dünya evine girdi.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2014 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2014 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Arslan ailesinin mutlu günü

Arslan ailesinin mutlu günü

 

 

 

Sedat ATİLLA

ŞANLIURFA(İLKHABER) - Şanlıurfa’nın tanınmış ailelerinden Arslan Ailesinden tanınmış iş adamı Yataş Bölge Bayii İbrahim Arslan'ın kardeşi Mehmet Arslan, Fatma Fırat ile dünya evine girdi. 

 

Mersavi aşiretinin önde gelen ailelerinden Arslan ailesi ve Adıyamanlı Fırat ailesi arasındaki görkemli düğün bir otelde gerçekleşti.  Düğün törenine AK Parti il Başkanı Yusuf Eğilmez, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol,  Yataş Genel Müdürü Nuri Öztaşkın ve eşi Dicle İpek Öztaşkın, Yataş Yönetim Kurulu Üyesi  Nadir Öncel, Yataş Bölge Müdürü  Sami Özcan, İş Adamı  Serdar Kitapçı,  Belediye eski Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve damadın amcası Belediye eski Başkan Yardımcısı Habib Arslan ve çok sayıda davetli katıldı. 

 

Misafirlere yöresel yemekler ikram edildiği düğünde davul zurna eşliğinde halaylar çekildi. Nikahlarını Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'un kıydığı çiftin nikah şahitliğini ise AK Parti il Başkanı Yusuf Eğilmez, Ahmet Eşref Fakıbaba,  Yataş Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, İş Adamı Serdar Kitapçı yaptı. 

 

Geline kilolarca altının takıldığı düğünde, damadın babası Mahmut Arslan, annesi Nebihe Arslan, gelinin babası Zeynel Abidin Fırat ile annesi Nadire Fırat davetlileri kapıda karşıladılar. 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.