TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KAN BAĞIŞINA YOĞUN İLGİ

Türk Kızılayı, Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde kan vermek isteyen gönüllülere ulaşmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2014 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2014 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
KAN BAĞIŞINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞINA YOĞUN İLGİ

 

 

 

 

 

ADANA(İLKHABER) - Türk Kızılayı, Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde kan vermek isteyen gönüllülere ulaşmaya devam ediyor. Güvenli kan bağışı konusunda büyük çaba gösteren Kızılay Adana Şubesi, alışveriş merkezinin önünde konumlandırılan mobil kan bağış aracı ile gönüllülerden kan topladı.  

"Kısa sürede çok kişiye ulaşıyoruz"

Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, kan bağışı için halkın en yoğun bulunduğu noktalara ulaşmaya çalıştıklarını belirtti. Saygılı, "Bu tür bağışlarda amacımız, kısa sürede çok kişiye ulaşmak. Bunu da Optimum alışveriş merkezimizde fazlasıyla buluyoruz. Bize her türlü kolaylık gösteriliyor. Bu nedenle Adana Optimum yönetimine teşekkür ederiz" dedi.

Kan vermenin faydaları da anlatılıyor

Kan bağışı için gerekli her türlü tıbbi donanımın yer aldığı mobil kan bağışı aracı ile çalışmalarına hız veren Kızılay, gönüllü bağışçılardan büyük ilgi görüyor. Türkiye'nin ihtiyacı olan kanın karşılanması için ülkenin dört bir tarafında gece gündüz demeden çalışan Kızılay ekipleri, vatandaşları kan vermenin sağlığa olan faydaları konusunda da bilgilendiriyorlar.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.