TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇOCUĞUNUZ ÜSTÜN ZEKALI OLABİLİR

ÇÜZDER yeni eğitim, öğretim yılında anne-baba ve öğretmenleri uyardı:

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2014 18:04
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2014 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ÇOCUĞUNUZ ÜSTÜN ZEKALI OLABİLİR

ÇOCUĞUNUZ ÜSTÜN ZEKALI OLABİLİR

 

 

ADANA(İLKHABER) -  Çukurova Üstün Zekalılar Derneği (ÇÜZDER) Başkanı Murat Acar, okul hayatında tembel, yaramaz, isteksiz veya yetersiz görünen öğrencilerin üstün zekalı olabileceğini hatırlatarak “Bu seviyede ki çocuklar sanılanın aksine çok ciddi bir eğitime ihtiyacı vardır” diye önemli bir uyarıda bulundu.

ÇÜZDER  Adana Barosu Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık’ı makamında ziyaret etti. Samimi ortamda geçen ziyaret de ÇÜZDER Başkanı Murat Acar ve Başkan Yardımcısı Berna İlhan Ünsal, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verirken, ‘Zeka ve akıl oyunları eğitimi’ projesini de ayrıntıları ile anlattılar.

 

ÇOCUKLARINIZI KEŞFEDİN

 Ziyaret’de bir konuşma yapan ÇÜZDER  Başkanı Murat Acar, her çocuğunu zeka ölçümü yaptırması gerektiğini ifade ederken,  üniversitelerde ‘Zeka oyunları eğitmen eğitimi’  verecekleri eğitimler hakkında bilgi aktardı.  Acar, “ÇÜZDER olarak öğretmenlerin dışarı gitmesini engelleyerek Adana’da vereceklerini söyledi.  

 Kreş, okul ve üniversitelerle işbirliği yaptıklarını söyleyen  Murat Acar, 4-12 yaş arası çocukların zeka tespit seviyesini atölyelerinde tespit ettiklerini ve zeka beceri geliştirmeyi amaçladıklarını ifade etti. Acar, Üstün zekalı çocukların sıska, kısa boylu, gözlüklü ve bencil olduğu düşüncesinin gerçeğini yansıtmadığını belirterek, “Bu seviyedeki çocukların sanılanın aksine çok ciddi bir eğitime de ihtiyaç duyuyor” dedi.

 

BARO’DAN ÇÜZDER’E TAM DESTEK

 Her çocuğun bu zeka geliştirici oyunları oynamayı hak ettiğini ifade eden Başkan Yardımcısı Berna İlhan Ünsal’da, bir çok avukat çocuğunun kendi öğrencileri olduğunu söyledi. Ünsal,“Bu zeka gelişimi oyunlarla  üstün zekalı çocuklarımız keşfediyoruz”  diye konuştu.

Adana Barosu Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık ise ÇÜZDER’i yakından takip ettiklerini kendilerine ve velilere güven verdiklerini kaydetti. Avukat çocuklarının ÇÜZDER’ de eğitim almaları için destek verecekleri sözünü veren Çıtırk, “Adana için, çocuklar ve aileleri için çok önemli işler yapıyorsunuz. Sizi bu başarılı çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Görüşme sonunda ÇÜZDER yöneticileri çalışma esaslarıyla ilgi belgeleri baro başkanına takdim etti.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.