TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HOLİDAY OTEL’E ‘MUHTEŞEM’ AÇILIŞ

Türk-İş Genel Mali Sekreteri ve Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar’ın Adana’ya armağanı

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2014 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2014 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
HOLİDAY OTEL’E ‘MUHTEŞEM’ AÇILIŞ

HOLİDAY OTEL’E ‘MUHTEŞEM’ AÇILIŞ

ADANA(İLKHABER) - Yol-İş Sendikası’nın Adana’ya yaptırdığı patenti kendilerine ait olan Holiday Oteli, muhteşem bir organizasyonla hizmete açıldı.

Açılış törenine Adana Valisi Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türk-İş Genel Mali Sekreteri ve Türkiyo Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar, ATO Meclis Başkanı Tarkan Kulak, Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, KKTC Türk-İş Temsilcisi Ahmet Çaluda, Kamu-İş Genel Danışmanı Hasan Değirmencioğlu, Kamu-İş Genel Başkanı Sami Dilek, Genel  Sekreter  Erdoğan Özka, Büro-İş Başkanı Hüseyin Akyol, Hür-İş Federasyonu Genel Başkanı Yakup Hatipoğlu ile Türk-İş’e bağlı Sendika Başkanları, yöneticileri, üyeler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Projesini Adanalı Mimar Gülsen Akyazıcı’nın yaptığı Holiday Otel’in açılışında konuşan Türk-İş Genel mali Sekteri ve Yol-İş Genel Başkanı Ramazan Ağar, şunları kaydetti:

“Ödediği  aidatlarla açılışını yaptığımız bu tesisin asıl sahipleri, Sendikamızın değerli üyeleri tesisimizin açılışına hoş geldiniz . Arsamız 12 Haziran 2009 tarihinde satın alınarak proje çalışmalarına başlanmış 2012 Temmuz ayı içerisinde de temeli atılmıştır. İnşaatın bünyesinde bugün açılışı yapılan Yol-İş Holiday Adana tesisi dışında, 1 adet iş yeri ve Sendikamızın Adana Şube binası bulunmaktadır. Toplam inşaat alanımız yaklaşık olarak 5100 metre kare olup, kapalı ve açık otoparkları bulunmaktadır. Tesisin toplam maliyeti arsa dahil olmak üzere yaklaşık on milyon liradır. Açılışını yaptığımız Yol-İş Holiday Adana Tesisinde 2’si suit, 1 adet engelli olmak üzere özel dizayn edilmiş 54 oda bulunmaktadır. Tesisimizde konaklama dışında üyelerimizin ve konuklarımızın faydalana bileceği 2 adet restorant, 2 adet toplantı salonu ile içinde erkek kuaförü bulunan sauna, Türk hamamı ve buhar odası bulunmaktadır.”Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise, Türkiye’de sendikacılığın demokrasinin çıtasının yükselmesinde emeği olduğunu söyledi. Sözlü, Genel Başkan Ramazan Ağar’ın Adana’ya önemli bir hizmeti kazandırmasından dolayı kutladı. Adana Valisi Mustafa Büyük ise, Türk-İş camiasının Türkiye’de çok önemli hizmetler yaptığını söyledi. Türk-İş ve bağlı sendikaların üyelerinin haklarını korumada ve sosyal faaliyetlerde her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Vali Büyük, “Adana’ya böylesine önemli bir tesisi kazandırılması sizleri kadar bizleri de çok mutlu etmiştir. Bu tesisinin Adana’mıza kazandırılmasında emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Mustafa Büyük, Türk-İş Genel Mali Sekreteri ve Yol-İş Genel başkanı Ramazan Ağar, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ile diğer davetliler açılış kurdelesini kesti. Vali Büyük, Ramazan Ağar, Büyükşehir belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, daha sonra  Holiday Otel’i gezdi. Otel hakkında bilgileri ise Yol-İş Sendikası Otelleri Genel Müdürü Derviş İşçi verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.