TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EROL ERK, DUALARLA UĞURLANDI

Usta gazeteci Erol Erk için ilk ÇGC önünde bir tören düzenlendi. Erol Erk, törenin ardından, dualar ve gözyaşları arasında Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Törende ÇGC yönetimi hazır bulundu. Gazeteciler, siyasiler ve sevenlerinin katıldığı törenle Erol Erk, son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2014 19:16
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2014 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
EROL ERK, DUALARLA UĞURLANDI

ADANA (İLKHABER) – Adana’nın usta gazetecilerinden olan ve uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman Çukurova Gazeteciler Cemiyeti(ÇGC) üyesi Erol Erk, dün göz yaşları arasında Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Usta gazeteci Erol Erk için ilk ÇGC önünde bir tören düzenlendi.  Erol Erk, törenin ardından, dualar ve gözyaşları arasında Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Törende ÇGC yönetimi hazır bulundu. Gazeteciler, siyasiler ve sevenlerinin katıldığı törenle Erol Erk, son yolculuğuna uğurlandı.

62 YIL ÖNCE BAŞLADI

1952 yılında Bugün Gazetesi’nde muhabir olarak mesleğe başlayan Erol Erk, daha sonra Anadolu Ajansı, Hürriyet Gazetesi’nde muhabirlik, Tercüman Gazetesi Bölge Temsilciliği, Güney haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği, Panoroma Dergisi, Yeni Güney Haber Gazetesi ve Pazartesi Gazetesi imtiyaz sahipliği yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.