TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MARDİN TEMSİLCİMİZ AVUKA’YA “BAŞARI ÖDÜLÜ”

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) tarafından düzenlenen ‘29. Yılın Gazetecisi’ yarışmasında Adnan Avuka’ya ‘Başarı Plaketi’ verildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2014 19:18
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2014 18:18
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
MARDİN TEMSİLCİMİZ AVUKA’YA “BAŞARI ÖDÜLÜ”

MARDİN (İLKHABER)- Güneydoğu Gazetecileri Cemiyeti (GGC) tarafından düzenlenen ’29. Yılın Gazetecisi’ yarışma sona ererken, yılın gazetecilerine ödülleri verildi. Gazetemiz Mardin Temsilcisi Adnan Avuka, yapılan yarışmada ‘Teşekkür Plaketi’ ile ödüllendirildi.

Diyarbakır’da düzenlenen ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’inde katıldığı Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin (GGC) 29. Yılın Gazetecisi Ödül Töreni’nin ardından usta gazeteciler Mardin’e geçti. Mardin’de başarılı gazetecilere Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, polis evinde yemek verirken, yemek programının ardından ise GGC tarafından düzenlenen ‘29. Yılın Gazetecisi’ yarışmasında dereceye giren Mardinli gazetecilere ödülleri verildi.

Düzenlenen yarışmaya 49 haberle başvuru yapılırken, gazetemizin Mardin Temsilcisi yarışma sonucunda 4. olarak ‘Teşekkür Plaketi’ ile ödüllendirildi.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysi İpek, “Arkadaşımız Adnan Bey gerçekten başarılı bir gazetecidir. Yarışmaya giren 49 haber arasında yapılan seçimde küçük bir puan farkıyla 4’ncü oldu. Ama kendisi büyük bir heyecanla “Ben seneye birinci olmaya çalışacağım.” diyerek, şimdiden hazırlıklara başladığını söyledi. Kendisini kutluyor ve başarılar diliyorum.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.