TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SÖZLÜ: YENİ ÜMİTLERLE GELECEĞE YELKEN AÇIYORUZ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “2014-2015 eğitim-öğretim yılına başlarken yeni ümitlere, sevinçlere yelken açıyoruz. Bu sebeple yeni eğitim-öğretim yılının öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz açısından hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2014 19:26
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2014 18:26
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
SÖZLÜ: YENİ ÜMİTLERLE GELECEĞE YELKEN AÇIYORUZ

ADANA (İHA) -   2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı’nın açılışı nedeniyle öğrencilere, öğretmenlere ve velilere seslenen Başkan Hüseyin Sözlü, şunları kaydetti:

  "Türk milletinin geleceği sizlerin elinde. İleride aydınlanmanın, büyük devletlerle yarışmanın haklı gurunu yaşayacağınızdan eminim. Hızla gelişen dünyada çağdaşlaşma yarışının her zerresinde emin adımlarla ilerleyeceğini düşündüğüm Aziz Türk Milleti’nin değerli evlatlarının, karşılaştıkları zorlu engellere rağmen yürüdükleri yoldan dönmeyeceklerine inancım sonsuzdur. Unutulmamalıdır ki bugünün dünyasında, medeniyetlerin oluşumunda her zaman kadim Türk Milleti’nin söz hakkı olmuş, olmaya da devam edecektir.

  Varlığımızın teminatı olan kıymetli öğrencilerimiz öğretmenlerimize emanet edilmektedir. Evlatlarımızı vatanımıza, milletimize hizmet etme yolunda yılmayacak bireyler olarak yetiştirmek, ideal karakterlere dönüştürmek sizin elinizdedir. Ay yıldızlı bayrağımızın her zaman dalgalanması ve canlarını vererek kanlarıyla bu toprakları sulayan, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimize vefa borcu için bu ulvi görevi layıkıyla yerine getireceğiniz noktasında tereddüdüm yoktur.

  Her anne ve baba için çocuk en kıymetli hazinedir. Bu hazineyi yetiştirmek, onlara aydınlık bir gelecek sunmak için sizlerin hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağınızı biliyorum. Bu anlamda Adana Büyük Şehir Belediyesi olarak bizler her zaman yanınızda olacağız. Konu çocuklarımız, evlatlarımız olduğu için belediyemiz de hiçbir fedak‚rlıktan kaçınmayacaktır.

  Eğitim tüm bireyler için temel hak ve hürriyetler açısından birinci sırada yer alır. Adana Büyükşehir Belediyesi olarak bizler eğitim-öğretim faaliyetlerinde hemşehrilerimizin her zaman destekçisi olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin yeni eğitim ve öğretim yılını tekrar kutlar, hayırlı olmasını dilerim."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.