TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gökten serinlik yağdı

Adana’da önceki gece, geç saatlerde etkili olan yağış Adana’da hava sıcaklığını düşürdü.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2014 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Gökten serinlik yağdı

Gökten serinlik yağdı

 

Halil İbrahim UĞUR

 

ADANA (İLKHABER)- Adana’da bunaltıcı sıcaklar yerini yağışlı havaya bıraktı. Daha önce Adana’nın yüksek kesimlerinde yer yer kendisini gösteren yağışlar, Pazartesi gecesi kent merkezinde etkili olurken, Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre Adana’da yağışlar devam edecek ve hava sıcaklığı 8 derece kadar düşecek.

 

Adana’da önceki gece geç saatlerde etkili olan yağışlar, hava sıcaklığının düşmesine neden oldu. Gece yarısı gök gürültüsü ile birlikte aniden bastıran yağışlar yaklaşık 20 dakika etkili olurken, kısa süreli etkili olan yağış kentte büyük sevince neden oldu.

 

GÖK GÜRÜLTÜSÜ ADANALILARI UYANDIRDI

Bu arada yağışlar öncesinde etkili olan gök gürültüsü, Adanalıları uykusundan uyandırırken, çakan şimşekler ise gecenin karanlığını aydınlattı. Uzun zamandır yağmura hasret kalan Adanalılar hem sağanak yağışı hem de yeryüzüne düşerken gecenin karanlığını aydınlatan yıldırımları izledi.

 

METEOROLOJİ’DEN SEVİNDİRİCİ HABER GELDİ

Bu arada Adanalıları sevindiren haber Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden geldi. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, Adana’da hava sıcaklığı 8 derece kadar düşecek. Buna göre hava sıcaklığı bugün gündüz en düşük 32, gece en düşük 21, Perşembe günü gündüz en yüksek 39, gece en düşük 21, Cuma günü gündüz en yüksek 30, gece en düşük 20 ve Cumartesi günü gündüz en yüksek 32, gece en düşük 20 derece olacak. Hissedilen sıcaklığı artıran havadaki nem oranı ise yüzde 90 seviyelerinde olacak.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.