TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pes dedirtecek elektrik faturası

Evinde kullandığı elektriğin faturası 3.822.00 TL gelen vatandaş yapılan yanlışlığın düzeltilmesini istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2014 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Pes dedirtecek elektrik faturası

Pes dedirtecek elektrik faturası

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER) Toroslar Elektrik A.Ş’nin özelleştirilmesinin ardından Adana’da elektrik kullanıcıları EnerjiSA’dan elektrik almaya başladı. Ancak EnerjiSA’nın kendilerine aşırı yüksek miktarda fatura kesmesine, bozuk saatlerine gelip bakmamasına ve kapalı saatleri gelip açmamasına tüketiciler tepki gösterdi.

Adana’da elektrik kullanıcıları dertli. Kimileri faturalarında karışıklıklar yapıldığını ve aşırı yüksek miktarda faturalar kesildiğini belirtirken, kimileri ise kendilerine fatura gönderilmediğini ve kapalı saatlerinin aylar geçmesine rağmen kimse tarafından gelip açılmadığından ve bozuk saatlerin yapılmadığından şikayetçi oldu.

EVE 3.822.00 TL’LİK FATURA GELDİ

Adana’nın Yüreğir İlçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde oturan Turan Ateş isimli kişi evlerine gelen 3.822.00 TL’lik borca tepki gösterdi. Her ay kendisine 100 TL ile 110 TL arasında fatura geldiğini anlatan Ateş, Toroslar Elektrik Aş.’nin özelleştirilmesinin ardından kendisine 3.822.00 TL’lik faturanın geldiğini anlattı. Evinde her zaman çalışan eşyalar olmasına rağmen gelen faturanın yüksekliğini görünce şaşırdığını anlatan Ateş, Toroslar EPSAŞ Seyhan müşteri Hizmetleri Merkezi’ne geldiğini belirtti. Burada görevli kişilerle görüştüğünü dile getiren Ateş, yapılan yanlışlığın bir an evvel düzeltilmesini istedi.

SAAT ARIZALI AZ FATURA GELİYOR

Semiha Çolaklı kişi ise 4 aydır faturalarının az geldiğini saatlerinin arızalı olduğunu anlattı. Ancak tüm başvurularına rağmen kimsenin düzeltmeye gelmediğini belirten Çolaklı, “Saatin arızalı olduğunu söyledik. Başvurmadığımız yer kalmadı bize cevap verilmiyor.  Yani herkes şikayetçi. Özelleştirdi daha iyi olur dedik ama olmadı. TEDAŞ’tan memnunduk ancak Enerji SA oldu, hiç memnun değiliz. “ ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.