TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mahalle turları sürüyor

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol mahalle turlarına Ulubatlı Mahallesi ile devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2014 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Mahalle turları sürüyor

Mahalle turları sürüyor

 

Sedat ATİLLA

ŞANLIURFA(İLKHABER) - Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol mahalle turlarına Ulubatlı Mahallesi ile devam etti. Sabah erken saatlerde Ulubatlı Mahalle Muhtarı Fethi Kaya’dan mahalleye dair bilgileri alan Demirkol, beraberinde Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Şelli, Park ve Bahçeler Müdürü Mehmet Açanal, Zabıta Müdürü İsmail Uslanmaz, Fen İşleri Müdürü Mehmet Arslan ile yeşil alanlarda koruma çalışmaları, ara sokaklardaki yol destek hizmetleri ve temizlik denetimlerinde bulundu.

Haliliye Belediyesi’nden talepte bulunulan noktaların tek tek gezildiği mahalle turu boyunca Başkan Demirkol’a Ulubatlı Mahalle Muhtarı Fethi Kaya da eşlik ederek, mahalle sakinlerinin taleplerini aktardı. Ulubatlı Mahallesi’nde parkların bakımı incelendi, bordür çalışmaları hakkında bazı talimatlar verildi. Çevre temizliği ile ilgili denetimlerin gerçekleştirildiği sokaklarda, mahalle sakinlerinin ise cami duvarının yapılması ile ilgili talepleri oldu.

 

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ilgili müdürlüklerle birlikte rutin olarak her Salı ve Perşembe günleri farklı mahallelerde inceleme ve denetimlerini sürdürüyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.