TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sümer’den örnek davranış

CHP İl Başkanı Sümer, Kızılay Seyhan Şubesi’ne ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere kurban bağışında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2014 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2014 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sümer’den örnek davranış

 
CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer, yaklaşan kurban bayramı için Kızılay Seyhan Şubesi’ne kurban bağışında bulunarak, Türk Kızılayı’na yaptığı ve yapacağı tüm çalışmalar da başarılar diledi.

Başkan Sümer’in her yıl Kızılay’a kurban bağışında bulunduğunu belirten Kızılay Seyhan Şube Başkanı Eyyüp Azan, “Başkan Sümer tüm çalışmalarımızda, her zaman yanımızda olmuştur. Çünkü Başkan Sümer aynı zamanda bir Kızılay gönüllüsüdür. Başkanımız Sayın Orhan Sümer’e bu duyarlılığından dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Halil İbrahim UĞUR

ADANA (İLKHABER)- CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer, yaklaşan kurban bayramı öncesinde Kızılay Seyhan Şubesi’ne kurban bağışında bulundu. Kurban bağış makbuzunu Kızılay Seyhan Şube Başkanı Eyyüp Azan’ın elinden alan Başkan Orhan Sümer, Türk Kızılayı’na yaptığı ve yapacağı tüm çalışmalarda başarılar dileyerek, hayırseverleri ve işadamlarına Kızılay’a kurban bağışında bulunmaya davet etti.


CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer, Kızılay’a kurban bağışında bulundu. Kurban bağış makbuzunu Orhan Sümer’e teslim eden Kızılay Seyhan Şube Başkanı Eyyüp Azan, Başkan Sümer’in Kızılay’ı gönülden desteklediğini ve ayrıca Sümer’in iyi bir Kızılay gönüllüsü olduğunu ifade etti. Orhan Sümer’e bu duyarlılığından dolayı teşekkür eden Başkan Eyyüp Azan, Kızılay olarak hayırseverlerden ve özellikle de işadamlarından yeryüzündeki tüm ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere kurban bağışı beklediklerini söyledi.

Bu arada Türk Kızılayı’nın Türkiye’nin gururu ve medarı iftiharı olduğunu belirten Başkan Orhan Sümer, bu güzide kurumun millet ve devlet olarak daima desteklenmesi gerektiğine dikkat çekti. Kendisinin her zaman Kızılay’a kurban bağışında bulunduğunu kaydeden Başkan Sümer, “Tüm İslam aleminin kurban bayramında keseceği kurbanlarını inşallah Allah kabul eder. Biz kurbanlarımızı daima Kızılay’a bağışlarız. Bağışlarımızın amacına uygun şekilde kesilerek, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığından hiç bir endişemiz yok. Bu özverili çalışmalarından dolayı, Kızılay Seyhan Şube Başkanımız Sayın Eyyüp Azan’ı da tebrik ediyorum. Çünkü kendisi Kızılay’ın bu güzel çalışmaları ile bizleri de buluşturuyor.” dedi.

BAŞKAN AZAN, “KURBAN ETLERİNİ ZİYAN ETMİYORUZ”
Başkan Eyyüp Azan ise yapılan kurban bağışları sonucu alınan kurbanların Et ve Süt kurumu bünyesinde dini kurallara uygun hijyenik bir ortamda kesildiğini belirterek, kesim sonrasında ise kurban etlerinin pişirilerek kavurma haline getirildiğini kaydetti. Kavrulmuş etlerin daha sonra konserve haline getirilerek soğuk hava depolarından muhafaza edildiğini belirten Başkan Eyyüp Azan, “Kızılay olarak kurban etlerinin 1 gramını dahi ziyan etmiyoruz. Çünkü kurban etlerini hemen pişiyor sonra konserve yapıyoruz. Kuşbaşı ve kıyma olarak konserve haline getirilen kurban etlerini ise yılın 12 ayı boyunca, başta ülkemizdeki ihtiyaç sahipleri olmak üzere, diğer ülkelerdeki ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz. Daha geniş bir kitleye ulaşmamız için daha fazla bağışçıya ve daha fazla bağışa ihtiyacımız var.” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.