TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Yeni projelerde desteğe ihtiyaç var”

“Fikir Kampları” heyeti Vali Büyük’ü ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2014 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2014 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
“Yeni projelerde desteğe ihtiyaç var”




  ADANA (İHA) - “Genç Fikirler, Güçlü Kadınlar Projesi” kapsamında oluşturulan “Fikir Kampları” heyeti, Vali Mustafa Büyük’ü ziyaret etti.  
  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü, Intel Türkiye ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) işbirliği ile gerçekleştirilen “Genç Fikirler, Güçlü Kadınlar Projesi” kapsamında oluşturulan heyet, Adana’da düzenlenecek Fikir Kampları konusunda bilgi vermek üzere, Vali Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret etti.
  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü uzmanı Zübeyde Karagöz, İntel Türkiye Kurumsal İlişkiler Müdürü Melih Gezer, KAGİDER Yönetim Kurulu Üyesi Esra Tekil ve Genç Fikirler, Güçlü Kadınlar Projesi Eğitmeni Levent Sağıroğlu başkanlığındaki heyet üyeleri, 29-30 Kasım tarihleri arasında Adana’da gerçekleştirilecek olan proje hakkında Vali Mustafa Büyük’e çeşitli bilgiler verdi.
  Heyet üyeleri yaptıkları açıklamalarda, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın da desteklediği “Genç Fikirler Güçlü Kadınlar” Projesi ile gençlerin girişimcilik konusunda eğitilerek, projelerinin yaşama geçirilmesi konusunda yardım ve destek sunmak, 18-30 yaş arası gençlerin, öncelikle kaynaklara erişimin sınırlı olduğu kesimlerdeki kadınların konumlarının güçlendirilmesi ve kadına karşı ayrımcılığın önlenmesi amacıyla teknolojiyi kullanarak yenilikçi çözüm önerileri ve sosyal girişimcilik projeleri üretmelerinin hedeflendiğini belirtti.

  "PROJE SON DERECE YARARLI VE ÖNEMLİî
  Heyet üyelerinin ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu kaydeden Vali Mustafa Büyük ise açıklamasında, bu projeyi yakından bildiğini ve desteklediğini ifade etti.
  Konuşmasında, bu çalışma kapsamında Türkiye’nin ve Adana’nın gelişimine katkıda bulunacak önemli projelerin ortaya çıkarak somutlaşacağına inandığını kaydeden Vali Büyük, ”Özellikle üniversite gençliği ve hayata yeni atılan insanlarımızın yeni iş ilişkilerinin geliştirilmesi ve projelerde desteğe ihtiyaçları var. Bu çalışmaları bir ekip halinde yapmak da çok önemli. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın içinde yer aldığı ve desteklediği bu proje kapsamında, iyi yetişmiş gençlerimizin, hızla gelişen dünyamız ve ülkemizdeki yeni ihtiyaçları belirleyerek, ülkemiz ve şehrimize katkıda bulunacak projeler üreteceklerine ve yeni fikirleri olan, başarılı gençlerimizin bu tür organizasyonlarla kendilerini gösterme fırsatı bulacaklarına inanıyorum. Gençlerimize, kadınlarımıza ve ülkemizin gelişip kalkınmasına yönelik böylesine önemli ve yararlı projeleri daima desteklemeye hazır ve kararlıyız” şeklinde konuştu.
  Heyet üyeleri, ziyaret sonunda Vali Mustafa Büyük’ü, Adana’da 29-30 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinliğe davet etti.
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.