TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir’e ABD’den ödül

Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük teknoloji ve internet birliği olan Internet Marketing Association'ın (IMA) bu yıl 24-26 Eylül tarihlerinde ABD'nin Nevada eyaletinde düzenleyeceği IMA Impact ödüllerinde Adana Büyükşehir Belediyesi'ne "Avrupa'da Teknolojiyi En İyi Kullanan Belediye" ödülünün verileceğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2014 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2014 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Büyükşehir’e ABD’den ödül



   ADANA (İHA) -  600'ün üzerinde üyesi bulunan ve Facebook, Google, IBM, Microsoft gibi dünya devlerinin katılacağı IMA'nın teknoloji zirvesinde yine dünyanın sayılı teknoloji kurumlarının temsilcileri konuşma yapacak ve ödüller sahibini bulacak.
  IMA, Adana Büyükşehir Belediyesi'ni teknoloji alanında yaptığı çalışmalar ve kullandığı teknikleri inceleyerek ödüle layık gördü. Ödül törenine ABD'deki yerel yönetimlerden de temsilciler katılacak. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün şeref konuğu olarak katılarak ödülü teslim alacağı ve Adana'yı ABD'li teknoloji yatırımcılarına tanıtacağı zirvenin açılış konuşmasını Google'un Uluslararası İş Geliştirme Direktörü Joe De Mike yapacak.
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.