TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

750 ihtiyaç sahibini sevindirdi

Kızılay Seyhan Şube Başkanı Azan, 750 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı yapan Tarsuslu işadamına teşekkür edip plaket verdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2014 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2014 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
750 ihtiyaç sahibini sevindirdi


Kızılay Seyhan Şubesi aracılığı ile Ramazan ayında 750 aileye gıda yardım kolisi ulaştıran Tarsuslu hayırsever işadamı Ahmet Bostan, yaklaşan kurban bayramı içinde Kızılay’a kurban bağışında bulunma kararı aldıklarını açıkladı. Tarsuslu hayırsever işadamına teşekkür plaketi veren Kızılay Seyhan Şube Başkanı Eyyüp Azan, Adanalı işadamlarına Ahmet Bostan’ı örnek gösterdi.


Adana’daki işadamlarından kurban bayramında Kızılay’a büyük bağışlar beklediklerini kaydeden Başkan Azan, “Kızılay’ın daha fazla ihtiyaç sahibine yardım ulaştırabilmesi için daha çok bağışa ve bağışçı hayırsever işadamlarına ihtiyacımız var. Bu bayramda daha çok ihtiyaç sahibini sevindirmek için bağışlarınıza ihtiyacımız var.” dedi.

Halil İbrahim UĞUR

ADANA (İLKHABER)- Kızılay Seyhan Şubesi ile aracılığı ile mübarek Ramazan ayında 750 ihtiyaç sahibine gıda yardımında bulunan Tarsuslu hayırsever işadamı Ahmet Bostan, kurban bayramında da Kızılay’a kurban bağışı yapma kararı aldıklarını açıkladı. Kızılay Seyhan Şube Başkanı Eyyüp Azan, Kızılay’a bağışta bulunan işadamı Ahmet Bostan’a teşekkür plaketi vererek, tüm kurbanlarını Kızılay’a bağışlayacak olmasından dolayı da ayrıca büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi.

Kızılay Seyhan Şube Başkanı Eyyüp Azan, geçtiğimiz günlerde 750 ihtiyaç sahibine gıda yardımında bulunan Tarsuslu İşadamı Ahmet Bostan’ı ziyaret ederek Kızılay’a yapmış olduğu yüklü yardımdan dolayı teşekkür edip, plaket verdi. Başkan Eyyüp Azan, Kızılay’ı daima yapmış oldukları yardımlar ile destekleyen Bostanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Sahibi Ahmet Bostan’ın, Ramazan ayında yapmış olduğu bağışla 750 ihtiyaç sahibi aileyi sevindirdiğini söyledi.

Kızılay Kadın Kolları Görevlileri ile birlikte, Ahmet Bostan’ı işyerinde ziyaret eden Başkan Azan, hayırsever işadamına Kızılay rozeti takip, teşekkür plaketi verdi. Başkan Azan, Kızılay gönüllüsü Bostan’dan desteklerinin devamını istedi.

Başkan Eyyüp Azan’ın elinden plaketini alan işadamı Ahmet Bostan ise, Kızılay’a ihtiyaç sahiplerine ulaştırması için bağışta bulunmaya devam edeceklerini söyledi. Yapmış olduğu bağışın eksiksiz bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasından dolayı büyük sevinç yaşadığını kaydeden İşadamı Bostan, “Allah kısmet ederse, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle tüm kurbanlarımızı Kızılay’a bağışlama kararı aldık. Bağışlarımızın kesinlikle ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağından kesinlikle hiç bir endişemiz yok. Kızılay’a gönül rahatlığı ile bağışlarımızı yapmaya devam edeceğiz. Bu arada Kızılay Seyhan Şube Başkanı Sayın Eyyüp Azan’ın bizleri Kızılay ile buluşturmasından ve bağışçılar ile ihtiyaç sahipleri arasında bir köprü olmasından dolayı kendisine de huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum.” dedi.

BAŞKAN AZAN’DAN, ADANALI İŞADAMLARINA ÇAĞRI
Başkan Eyyüp Azan, Tarsuslu hayırsever işadamının yaptığı ve yapacağı bağışlardan dolayı büyük sevinç yaşadıklarını belirterek aynı sevinci Adanalı işadamlarının yapacağı bağışlarla da sürdürmek istediklerini kaydetti. Başkan Azan, “Mübarek Kurban Bayramı kapıda. Bu bayramda daha çok ihtiyaç sahibini sevindirmek mutlu etmek, bizlerin elinde. Gelin hep birlikte bu insanları yapacağımız bağışlarla mutlu edelim. Kızılay, yapılan kurban bağışlarının tamamını yılın 12 ayı boyunca yeryüzündeki tüm ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor. Kızılay’ın daha fazla ihtiyaç sahibine yardım ulaştırabilmesi için daha çok bağışa ve bağışçı hayırsever işadamlarına ihtiyacımız var.” diye konuştu.
 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.