TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ABDİOĞULLARI KÜREK TAKIMI İSTANBUL’DA ÜÇÜNCÜ OLDU

Abdioğulları Plastik Ambalaj Sanayi A.Ş,takımı, dünyanın en geniş katılımlı kurumlar arası spor organizasyonları arasında yer alan Dragon Festivali’nin Adana ayağında kazandığı Şampiyonluktan sonra katıldığı İstanbul yarışlarında da 3’üncü olma başarısını gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2014 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2014 08:45
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ABDİOĞULLARI KÜREK TAKIMI İSTANBUL’DA ÜÇÜNCÜ OLDU

ADANA (İLKHABER) - Festivalin Adana Seyhan Nehri üzerindeki ayağında kazandığı ödüllerle İstanbul'da yarışmaya hak kazanan Abdioğulları Plastik Ambalaj Sanayi A.Ş. takımı, 20-21 Eylül tarihlerinde İmrahor Park, Haliç’te gerçekleşen yarışlarda dereceye girerek, Adana’daki başarının tesadüfü olmadığını kanıtladı.
Kilo, boy ve yaş farkının önemi olmaksızın her takımda en az dördü kadın olmak üzere 16 kürekçi, bir davulcu ve beş yedek yarışmacının bulunduğu yarışlarda, ilk etapta başarılı olan Abdioğulları takımı 2. etapta yarışmaya hak kazandı. Ekip bu turda da, zorlu rakiplerle iyi mücadele ederek, 'Sport' kategorisinde üçüncü oldu.
Festivalin Adana ayağına 3 kez katılım gerçekleştiren Abdioğulları Plastik Ambalaj Sanayi A.Ş ekibi, ilk kez katıldıkları İstanbul ayağında kazandıkları başarıdan memnun olduklarını ifade etti. Abdioğulları ekibi, başarının kendilerini kamçıladığını ve Adana'yı, İstanbul'da temsil etmekten gurur duyduklarını dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.