TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karslı: 2015 yılında iktidarız

Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, ilk teşkilat binası açılışını yapmak üzere Adana’ya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2014 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2014 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Karslı: 2015 yılında iktidarız

 


Merkez Parti (MEP) Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, “Türkiye’nin kaderi için 2015’te iktidar olma mecburiyetindeyiz.” dedi.

MEP Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı partisinin il binası açılışı ve bir dizi ziyaret için geldiği Adana’da ilk olarak Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Burada Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ile görüşen Karslı, ardından ise kendisini takip etmek üzere Gazeteciler Cemiyeti’nde bulunan basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Çok kısa bir süre önce kurulan partilerinin bir aylık bir süre zarfından Türkiye’nin 60’tan fazla ilinde teşkilatlandığını belirten Karslı, “Çok kısa süre önce kurulmuş olmamıza rağmen ihtiyaç olduğu için Türkiye’de 60’tan fazla  ilde teşkilatlandık bu kısa süre içerisinde 1 aylık süre içerisin de bu kadar yerde teşkilatlandık. Gerçekten gidip görerek tanıyarak teşkilatı temsil edebilecek kişileri bulabilmek zordur.” diye konuştu.

 

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER) Merkez Parti (MEP) Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı partisinin il binası açılışı ve bir dizi ziyaret için geldiği Adana’da ilk olarak Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Burada Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ile görüşen Karslı, ardından ise kendisini takip etmek üzere Gazeteciler Cemiyeti’nde bulunan basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çok kısa bir süre önce kurulan partilerinin bir aylık bir süre zarfından Türkiye’nin 60’tan fazla ilinde teşkilatlandığını belirten Karslı, “Çok kısa süre önce kurulmuş olmamıza rağmen  ihtiyaç olduğu için Türkiye’de 60’tan fazla  ilde teşkilatlandık bu kısa süre içerisinde.  Bakın 07.07. 2014 yılında kurulduk. Kurulduğumuz zaman zaten ramazan ayının içindeydik. Ramazanın rehaveti, bayram, cumhurbaşkanlığı seçimi bütün bu sıkıntılar içinde doğru düzgün çalışamadık. 1 aylık süre içerisin de bu kadar yerde teşkilatlandık. Gerçekten gidip görerek tanıyarak teşkilatı temsil edebilecek kişileri bulabilmek zordur.” dedi.

Kendilerinin iktidara talip olmak için kurulmuş bir parti olduklarını savunan Karslı, “Israrla diyoruz ki 2015 yılında biz iktidarı devralmak zorundayız. Çünkü Türkiye’nin bu menfi gidişe tahamülü yok.  Türkiye’nin siyasi partileri ile geldiği nokta bir bataklık. İçinden çıkılmaz bir halde. Millette bunlardan ümitlerini kesmiş.  Son cumhurbaşkanlığı seçimlerinde seçime gitmeyen 15  milyon insan vardı. Gidipte geçersiz oy kullanan bir sürü insan var. İnsanlar oylarını mecburiyetten kullandılar.  Merkez parti çaresizlerin çaresi olacağı için teşkilatlanmaya devam ediyor. Ankara’dan sonra ilk açılışımızı Adana’da yapacağız. “ ifadelerini kullandı.

Her mesleği bilen o mesleğin ehlinin yapması gerektiğini savunan Karslı, “Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde bulunmam benim için ayrı bir zevk. Gazeteciliği de işi gazetecilik olanların yapması lazım. Türkiye’de böyle olmadı maalesef bu zamana kadar, başka işleri yapanlar basını silah olarak kullandılar. Merkez parti olarak bir tek hedefimiz var. İnsanlarımızın birliğini bütünlüğünü vatanın bölünmemesi bayrağın inmemesi  ve ezanın susmaması dolayısıyla  evvela ilk hedefimiz vatanın milletin birliği bütünlüğü olduğu için her camiadan insanların burada yer alması. Bizim ölçümüz net felsefemizde belli. Her camiadan insanları partimize davet ediyoruz. Hakka ve hukuka itibar etme şartıyla tabiî ki. Bu esaslarla yapılanmıştır partimiz. Biz Türkiye’nin kaderi için 2015’te iktidar olma mecburiyetindeyiz.”

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Karslı’ya cemiyetle ilgili bilgiler verdi.  Cemiyetin Türkiye’de ilk kurulan 5 basın meslek kuruluşlarından birisinin olduğunu anlatan Esendemir,basın mensupları olarak her zaman halkın yanında olmaya özen gösterdiklerini söyledi.

Ziyarete Adana İl Başkanı Av. Adil Paşa ve ilçe başkaları hazır bulundu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.