TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Birleşik Muhalefet Hareketi toplandı

Çukurova Belediyesi konferans salonunda düzenlenen Birleşik Muhalefet Hareketi Adana Forumu yoğun bir katılımcı kitlesi ile gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2014 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2014 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Birleşik Muhalefet Hareketi toplandı

 

 

Moderatörlüğünü Adana Makine Mühendisleri Odası Başkanı Hüseyin Atıcı’nın yaptığı foruma konuşmacı olarak Birgün Gazetesi Yazarı Oğuzhan Müftüoğu katıldı. Birleşik Muhalefet Hareketi’nde herkesin kendini eşit bir şekilde ifade edeceğini anlatan Oğuzhan, toplantıların ülke genelinde devam edeceğini vurguladı.

 

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER) Birleşik Muhalefet Hareketi Adana Forumu yoğun bir katılımcı kitlesi ile gerçekleşti.

Çukurova Belediyesi konferans salonunda düzenlenen Adana Forumu’na birçok siyasi parti ve sivil toplum örgütü üyesi katıldı. Moderatörlüğünü Adana Makine Mühendisleri Odası Başkanı Hüseyin Atıcı’nın yaptığı foruma konuşmacı olarak Birgün Gazetesi Yazarı Oğuzhan Müftüoğu katıldı. İlk olarak burada bir konuşma yapan Hüseyin Atıcı, Birleşik muhalefetin alınan hava, çekilen nefes kadar önemli olduğunu savunarak, “Burada çeşitli siyasi partilerden sivil toplum kuruluşundan arkadaşlarımız burada olabilirler. Ama bundan sonra birlikte hareket edebilecek birleşik bir muhalefetin örgütlenmesi aldığımız hava çektiğimiz nefes kadar yaşamsal bir şey oldu. Üstümüze doğru yaklaşan bir ordunun olması nedeni ile bu hareketi ben çok önemsiyorum” dedi.

Birgün Gazetesi Yazarı Oğuzhan ise burada yaptığı konuşmasında Birlişik muhalefet Hareketi hakkında dinleyicilere bilgiler aktırdı. Birleşik Muhalefet Hareketi’nde herkesin kendini eşit bir şekilde ifade edeceğini anlatan Oğuzhan, toplantıların ülke genelinde devam edeceğini vurguladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.