TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Basın yayın kuruluşlarına inceleme!

Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) bünyesinde bulunan basın yayın kuruluşlarının dosyaları üzerinde güncelleme yapmak ve iyileştirici bir takım önlemler almak amacıyla genel inceleme başlatıldığı duyuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2014 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2014 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Basın yayın kuruluşlarına inceleme!

Basın yayın kuruluşlarına inceleme!

 

 

 

ADANA (İLKHABER) Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) bünyesinde bulunan basın yayın kuruluşlarının dosyaları üzerinde güncelleme yapmak ve iyileştirici bir takım önlemler almak amacıyla genel inceleme başlatıldığı duyuruldu.

 

Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) Adana İl Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada konu “Basın yayın kuruluş sahip ve sorumlularının dikkatine” başlığı ile yayımlandı. BYGM Adana İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Bilindiği üzere, Genel Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan basın yayın kuruluşları dosyaları üzerinde güncelleme yapmak ve iyileştirici bir takım önlemler almak amacıyla genel inceleme başlatılmıştır. Bu kapsamda, eksik belgeleri talep edilen ancak verilen süre içerisinde belgelerini ibraz etmeyen basın yayın kuruluşlarının durumları pasif hale getirilecek ve bu kuruluşlardan yeni basın kartı başvurusu kabul edilmeyecektir. Sonraki süreçte, pasifleme işleminden itibaren belge ibrazı için bir aylık ek süre verilecek olup bu süre sonunda belgeler hala ibraz edilmediği takdirde Basın Kartı Yönetmeliğinin 32. maddesinin birinci fıkrasının (b) bendinde yer alan; "Sahibi veya bağlı bulunduğu basın yayın kuruluşunun, Yönetmelikte sayılan niteliklere sahip olmadığının anlaşılması veya bu nitelikleri sonradan kaybetmesi" hükmüne istinaden bu kuruluşlardan basın kartı taşıyanların basın kartları iptal edilecektir.”

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.