TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AOSB’DE BAYRAMLAŞMADA

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanlığı, Kurban Bayramı nedeniyle yaptığı davetle Adana protokolünü bir araya getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2014 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2014 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
AOSB’DE BAYRAMLAŞMADA

ADANA (İLKHABER) - Adana Valisi Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ile Adana ekonomisine yön veren odalar ile sanayici ve iş adamlarının katıldığı bayramlaşma töreninde, Adana için sinerji oluştu.
AOSB Başkanı Bekir Sütcü ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen kutlama Adana üzerine sohbetlerle geçti.
Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç ile Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan, kent ekonomisi ile ilgili Vali Büyük ve diğer davetlilere bilgi verdiler. ATO Meclis Başkanı Tarkan Kulak , ADASO Meclis Başkanı Hüseyin Çomu ve yönetim kurulu üyelerinin de da katıldığı kutlama yemeğinde, odalar arasındaki dayanışma, birlik ve beraberlik dikkati çekti.
Adana Valisi Mustafa Büyük, konuklarla sohbet ederken, kent ile ilgili tespitlerini anlattı. Adana’nın yoğun göç alan bir kent olarak da bilindiğini anlatan Vali Büyük, “Oysa Adana aldığından fazla göç veriyor. Bundan dolayı nüfusumuz Türkiye ortalamasının altında artıyor” dedi.
Kentteki sigortalı, emekli sayısı ve yeşil kartlılarla ilgili de istatistik bilgiler veren Vali Büyük, “Adana nüfus olarak Türkiye’de 6. sırada ancak, bazı istatistiksel verilerde 8. ya da 9. sırada yer alıyor. Adana’da pozitif verileri nasıl iyileştirebiliriz? Bu konu üzerinde durmamız lazım” diye konuştu.
AOSB Başkanı Bekir Sütcü ise, Kurban Bayramı nedeniyle böyle bir buluşmayı organize ettiklerini belirterek, “Geçtiğimiz Ramazan Bayramı’ndaki buluşmamıza Adana Ticaret Borsası ev sahipliği yapmıştı. Bu bayramda da biz yapalım istedik. Bundan sonra da her defasında farklı kurumlar olmak üzere devam ettirmek arzusundayız. Başta Adana valimiz olmak üzere davetimize katılan tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.