TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KESK’ten Suriyelilere yardım

KESK Adana Şubeler Platformu üyeleri IŞİD saldırılarından kaçarak Şanlıurfa’ya gelenler için 2 hafta önce başlattıkları yardım kampanyalarını sonlandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2014 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2014 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
KESK’ten Suriyelilere yardım

 

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER) Suriye’deki iç savaştan kaçarak Türkiye’ye gelen vatandaşlar için KESK Adana Şubeler Platformu üyeleri topladıkları yardım malzemelerini Şanlıurfa’ya gönderdi.

KESK Adana Şubeler Platformu üyeleri IŞİD saldırılarından kaçarak Şanlıurfa’ya gelenler için 2 hafta önce başlattıkları yardım kampanyalarını sonlandırdı. Yardım kampanyası kapsamında 15 günde toplanan bir kamyon erzak, battaniye, kışlık giysi ve ayakkabılar dün Şanlıurfa’ya gönderildi. KESK Şubeler Platformu adına, Eğitim Sen Örgütlenme Sekreteri Esma Kara yaptığı açıklamada, yaşanan katliamların önüne geçilmesini istedi. KESK olarak, emperyalist devletler ve bölge güçlerinin katliamcı ve işgalci politikalarını ve Ortadoğu halklarının tümüne karşı sistematikleşen bu vahşi saldırıları protesto ettiklerini dile getiren Kara, Şengal'de ve Kobané'de yaşanan katliamlara karşı tüm halkaları seferber olmaya çağırdı. Topladıkları yardımları Şanlıurfa Belediyesi’ne göndereceklerini kaydeden Kara, “Bizler  Şengal ve Kobané halklarının her zaman yanında olacağız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.