TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇOCUKLARIN TORPİL TARTIŞMASI AİLE KAVGASINA DÖNÜŞTÜ: 20 YARALI

Adana'da çocuklar arasında torpil atma meselesi yüzünden çıkan kavgaya büyükler de karışınca aileler birbirine girdi, 20 kişi pompalı tüfekle yaralandı. Polis olay yerine çok sayıda özel harekat ve çevik kuvvet ekibi sevk ederek kavgayı önledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2014 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2014 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ÇOCUKLARIN TORPİL TARTIŞMASI AİLE KAVGASINA DÖNÜŞTÜ: 20 YARALI

ADANA (İHA) - Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Anadolu Mahallesi, Çukurova Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bayram nedeniyle çocuklar torpil atarak caddede eğlendiği sırada yakıt alıp dönen bir çocuğun üzerine torpil geldi. Çocuklar bu nedenle önce tartışmaya daha sonra da kavga etmeye başladı. Sokak bir anda adeta savaş alanına dönerken, pompalı tüfeği alan iki aile sokağa çıkıp birbirine ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucunda iki taraftan toplamda 20 kişi yaralandı. Yaralılar kendi imkanlarıyla hastaneye kaldırılırken bir taraftan da kavga devam etti.

ÖZEL HAREKAT, ÇEVİK KUVVET VE HELİKOPTERLİ MÜDAHALE
Kavganın büyümesi üzerine özel harekat, çevik kuvvet, terörle mücadele şube müdürlüğü ekiplerine bağlı polisler mahalleye sevk edildi. Helikopterde yapılan operasyona destek verdi. Bu polislerin gelmesiyle kavga sonlandırıldı. Ancak sokakta gerginlik devam ediyor. Bu arada sokağın sakinleşmesinin ardından her tarafta boş kartuşlar bulundu. Polis şimdi mahallede geniş güvenlik önlemleri alarak ailelerin karşı karşıya gelmesini önlemeye çalışıyor.

EMNİYET MÜDÜRÜ OLAY YERİNDE
Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek de olay yerine gelerek vatandaşları sakinleştirmek için birebir mücadele etti. Zeybek, kavgaya karışan ailelerin ileri gelenlerini yanına alarak onlara sağduyu çağrısı yapıp bir süre görüştü. Zeybek, hala mahallede bulunarak ailelerle görüşmelerini sürdürüyor. Zeybek, herkesin kardeş olduğunun vurgusu yapıp, kimsenin yanlış bir şey yapmaması konusunda uyarı da yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.