TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

VALİ BÜYÜK, AKDENİZ BÖLGESİ AV VE YABAN HAYATI FEDERASYONU BİNASININ AÇILIŞINI YAPTI

Adana Valisi Mustafa Büyük, Akdeniz Bölgesi Av ve Yaban Hayatı Federasyonu’nun hizmet binasının açılışını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2014 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2014 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
VALİ BÜYÜK, AKDENİZ BÖLGESİ AV VE YABAN HAYATI FEDERASYONU BİNASININ AÇILIŞINI YAPTI

ADANA (İHA) - Seyhan ilçesi Karasoku Mahallesi Ulu Cami sokağında hizmete giren Akdeniz Bölgesi Av Yaban Hayatı Federasyonu Binasının açılış törenine Vali Mustafa Büyük’ün yanı sıra İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Akdeniz Bölgesi Av ve Yaban Hayatı Federasyon Başkanı Ali Servet, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı.
Akdeniz Bölgesi Av Yaban Hayatı Federasyonu Başkanı Ali Servet, açılış töreninde yaptığı konuşmada, yeni hizmet binası ile birlikte üyelerinin önemli bir ihtiyacının giderildiğini söyledi ve bu mutlu günlerinde aralarında görmelerinden dolayı Vali Mustafa Büyük’e teşekkür etti.
Vali Büyük ise federasyonun Adana merkezli olmasının ayrı bir gurur kaynağı olduğunu belirtirken, “Bu açılış töreni vesile ile siz değerli avcılarımız ile bir arada olmaktan ve camianızın kalıcı bir hizmet binasına kavuşmasından dolayı mutluyum. Bizler, doğayı koruma adına elimizden gelen tüm gayreti göstermeye kararlıyız. Akdeniz Bölgesi Av ve Yaban Hayatı Federasyonu üyelerimizin de bu konudaki duyarlı yaklaşımlarını bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sürdüreceklerine inancım tamdır. Bu vesile ile tüm avcılarımıza, doğayı ve ekolojik dengeyi koruma adına, daima bilinçli avlanma konusunda çağrıda bulunuyorum. Yeni hizmet binası Adana’mıza, bölgemize, ülkemize ve tüm camiaya hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Federasyon hizmet binasının açılış kurdelesini katılımcılarla birlikte kesen Vali Mustafa Büyük, dernek binasında incelemelerde bulundu ve yapılan faaliyetler konusunda yöneticilerden bilgi aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.