TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana kültürü İzmir’de tanıtılacak

İzmir’de düzenlenecek olan Adana Festivali’nin tanıtım kokteyli düzenlendi. Adana’da düzenlenen festival tanıtımına protokol mensuplarının çoğunun katılmaması dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2014 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2014 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana kültürü İzmir’de tanıtılacak

Adana kültürü İzmir’de tanıtılacak

 

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER) - İzmir Adanalılar Güçbirliği Derneği tarafından İzmir’de 31 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında “Adana Festivali” düzenlenecek. Festivalin düzenlenmesi amacıyla Adana’da tanıtım kokteyli gerçekleştirildi. Tanıtım kokteyline davetli protokol mensuplarının çoğunun katılmaması dikkat çekti.

İzmir Adanalılar Güçbirliği Derneği’nce Adanalı iş adamlarına çağrı yapılarak Adana’nın İzmir’de en iyi şekilde tanıtılması için destek verilmesi istendi. Burada bir konuşma yapan Dernek Başkanı Arif Kayakşu, Adana kültürünü İzmir’de yaşatmaya çalıştıklarını söyledi. İzmirlilere Adana kültürünü daha iyi tanıtmak ve İzmir’de yaşayan Adanalıları bir araya getirmek amaçlı festival düzenleyeceklerini aktaran Kayakşu, bu festivale herkesin sahip çıkması gerektiğini vurguladı ve şunları söyledi:

 “Ne mutlu bana ki festival yapma onurunu yaşayacağım. Çabamız önce ilimizi, sesimizi Türkiye’ye hatta dünyaya duyurmaktır. Biz sizlerden gelecek olan her türlü öneriye açığız. Festivalimiz 31 Ekim tarihinde açılacaktır. Açılış sonrası tanışma kokteylimiz olacak. 2. gün Haluk Levent konserimiz olacak. 3. gün ise kebap ve şalgam gümüz olacaktır. “

Festival tanıtım kokteyline Adana Vali Yardımcılarından İsmail Hakkı Ertaş, Durmuş Gencer ve Adana İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari  katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.