TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarihin derinliklerinden gelen mektup

Gazetemizin Mardin Temsilcsi Adnan Avuka’ya İzmir’den gelen bir mektup Avuka’yı duygulandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2014 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2014 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Tarihin derinliklerinden gelen mektup

Tarihin derinliklerinden gelen mektup

 

 

 

MARDİN(İLKHABER) - Gazetemizin Mardin Temsilcsi Adnan Avuka’ya İzmir’den gelen bir mektup Avuka’yı duygulandırdı.

Tarihin derinliklerinden gelen mektup Mardin eski valilerinden Necdet Onut tarafından gazetemizin Mardin Temsilcisi Adnan Avuka’ya yazılmıştı.

29 Eylül 2014 tarihli mektup  30 yıl önce Mardin’de Vali olarak görev yapan Necdet Onut’a aitti.  Onut, unutamadığı Mardin’de unutamadığı muhabirlerden Avuka’yı anlatmıştı mektubunda ve onun için “Daha o yıllarda çok başarılı bir gazeteci olacağı her halinden belliydi.” İfadeseni kullanmış.

29 Eylül 2014 yılında yazılan mektup işte aynen şöyle :

“Sn. Avuka. Sevgili Adnan. Bugün evde televizyon kanallarını gezerken Mardin ile ilgili TRT 2’de  saat 16.20 sularında  bir haber gözüme çarptı. Hemen durdum, izledim. Mardin’den Amasya’ya kültür göçünden bahsediyor ve senin çektiğin fotoğrafların teşhir edildiğini anlatıyordu. Arkasından senin resmini de ekranda görünce hemen birkaç satır karalamak istedim.

  Önce seni tebrik ediyorum. 30 yıl önce ben de Mardin Valisi iken zaten çok faal ve araştırmacı bir  gazeteci olduğunu biliyordum. Benim zamanımda da çok  olumlu ilişkilerimiz olmuştu. Onları hatırladım.

    Mardin’i ve Mardinlileri çok özledim. Burada bazı tanıdıklarım var. Mardin’i  tekrar görmek  istedim ama  aramızda mesafe uzaktır. Artık uçak da var ama ben de bu  sefer yükseklik korkusu başladı, yaşlandık da. Beni bir gece eşimle bir arkadaşının nişanına götürmüştün, evlilikleri inşallah sürüyordur. Tüm Mardinlileri saygı, sevgi ve özlemle selamlarım. Sana da sağlık ve başarılar diler, gözlerinden öperim. Bu vesile ile Kurban Bayramınızı da kutlarım.  Selam ve sevgiler, saygılar.”

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.