TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’DEN SİYAH ÇELENK

CHP Adana İl örgütü İstanbul Başsavcılığı’nın 17-25 Aralık yolsuzluk dosyası hakkında verdiği takipsizlik kararını protesto etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2014 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2014 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
CHP’DEN SİYAH ÇELENK

 

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER) Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana il örgütü, İstanbul Başsavcılığı’nın 17-25 Aralık yolsuzluk dosyası hakkında verdiği takipsizlik kararını protesto etmek amaçlı Adana Adliyesi’ne siyah çelenk bıraktı.

Sabah saatlerinde Adana Adliye Binası önünde toplanan CHP üyeleri adına ilk olarak basın açıklamasını İl Başkanı Orhan Sümer yaptı. Sümer,  verilen takipsizlik kararının tarihe ‘adaletin kara günü’ olarak geçtiğini öne sürdü. Takipsizlik kararıyla, 17-25 Aralık soruşturmasında paralar değil, Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki en büyük yolsuzluk ve rüşvet iddialarının sıfırlandığını savunan Sümer, dosyanın hukuken değil siyasetten kapatıldığını söyledi. Sümer, yolsuzluk ve rüşvetle ilgili iddiaların ‘darbe’ gerekçesiyle örtüldüğünü vurguladı.

Açıklamanın ardından Başkan Sümer ve İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Çinkılıç’la birlikte Adliye binası önüne siyah çelenk bıraktı. Ardından ise kalabalık grup parti binasına doğru yürüyüş düzenleyerek eylemlerini sonlandırdı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.