TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KAYBOLDUKTAN 2 AY SONRA BULUNAN GENÇ AİLESİNE KAVUŞTU

Adana'da yaklaşık 2 ay önce kaybolduktan sonra polis tarafından bulunan engelli genç ağabeyi tarafından evine getirildi. Anne ve babası ümitlerini kestikleri çocuklarına sarılarak hasret giderdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2014 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2014 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
KAYBOLDUKTAN 2 AY SONRA BULUNAN GENÇ AİLESİNE KAVUŞTU

 ADANA (İHA) - Edinilen bilgiye göre, zeka geriliği olduğu bildirilen ve sara hastası olan Doğa Kaan Yıldız (24) Çukurova ilçesindeki evlerinden ailesiyle tartıştığı için 24 Ağustos 2014 günü çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Yıldız belediye otobüsüyle otogara gidip burada bir gün yattıktan sonra Muğla otobüsüne binerek Marmaris'e gitti. Burada bir gün sokaklarda kalıp hırsızlarla geçen Yıldız daha sonra Hüseyin Özüdoğru bir hurdacı ile tanışarak onun yanında çalışmaya başladı. Yıldız telefonu da çalışırken kırıldığı için 2 ay boyuna kimseden haber almadan hurdacının yanında hem çalıştı hem de burada kaldı. Ancak Yıldız'ın 3 gün önce sara nöbeti tuttu. Bunun üzerine hurdacı Yıldız'ı hastaneye götürdü. Hastanede de Yıldız'a yazılan ilacı almak için hurdacı eczaneye gidip ilaçları aldı. Bunun üzerine kayıp başvurusu olan Yıldız'ı takip eden Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, kimlik numarasından bir eczaneden ilaç alındığını tepit etti. Bunun üzerine hemen Marmaris'e gidip önce eczaneler tek tek gezildi. Böylece Yıldız'ın hangi eczaneden ilaç aldığı belirlendi. Eczaneden, Yıldız adına bir hurdacının ilaç aldığını tespit etti. Bunun üzerine Marmaris'teki bütün hurdacılar tek tek gezildiğinde Hüseyin Özüdoğru isimli bir hurdacının yanında olduğu belirlendi. Yıldız'ın bulunduğu yer tespit edilince polis ağabeyi Altan Yıldız ile birlikte Marmaris'e gidip Yıldız'ı aldı.

ANNESİ VE BABASINA KAVUŞTU
Ağabey Yıldız polisle birlikte teslim aldığı kardeşini memleketi Adana'ya getirdi. Ağabey Yıldız bugün ise kardeşini annesi Sebiha (64) ve babası İsmet Yıldız'ın (71) yanına getirdi. Yıldız önce kendisini kapıda bekleyen annesine sarılarak onunla hasret giderdi. Ardından ise babasına sarılan Yıldız bir süre onunla da kucaklaşarak 2 aylık hasretini giderdi.
Yıldız ailesiyle tartıştığı için evden kaçtığını sokaklarda kaldığını 2 aydır da hurdacının yanında çalıştığını belirterekk, "Kaçtığıma çok pişman oldum. Ailem ben kaybolduğum için çok perişan olmuş, çok üzülmüş, onları bu halde görünce çok özüldüm. Tövbe ettim bir daha kesinlikle kaçmayacağım. Eve döndüğüm için çok mutluyum. Beni polis ağabeylerim hastalanıp eczaneden ilaç alınca bulmuşlar. Onlara çok teşekkür ediyorum" dedi.
Anne Sebiha Yıldız ise polisin ilk günden bugüne kadar kendileriyle çok ilgilendiğini belirterek, "Polis bizimle oğlumun fotoğraflarını sokaklara yapıştırdı. Bizimle çok ilgilenerek sonunda onu da buldu. Ben ümidimi kesmiştim içimde çok az bir ümit vardı ama polis oğlumu buldu. Oğluma kavuştuğum için çok mutluyum. Polisten Allah razı olsun" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.