TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekili zammı emekliyi çileden çıkardı

Emekli milletvekillerine dudak uçuklatan zamlara karşın, emekli vatandaşlara verilen zamlar bir öğün yemek parası bile değil

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2014 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2014 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Milletvekili zammı emekliyi çileden çıkardı

  Milletvekili zammı

emekliyi çileden çıkardı

 

 

 

 

 

 

Halil İbrahim UĞUR

 

 

ADANA (İLKHABER)- Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek, emekli milletvekili maaşlarına yapılan zamma tepki gösterdi. Memur, işçi ve Bağ-kur emekli maaşlarına yaklaşık yüzde 3 zam yapılırken, emekli milletvekili maaşlarına yüzde 9,5 zam yapılmasını kınadığını söyledi.

 

“EMEKLİ MİLLEVTEKİLİ MAAŞLARINA YAPILAN ZAMMI KINIYORUZ”

Başkan İyiyyürek emekli milletvekili maaşlarına yapılan zammı kınadıklarını belirtti. Memur, işçi ve Bağ-kur emekli maaşlarına yaklaşık yüzde 3 zam yapılırken, emekli milletvekili maaşlarına yüzde 9,5 zam yapılmasına tepki gösteren Başkan İyiyürek, “Emekli milletvekillerinin maaşlarına yapılan zammı kınıyorum. Emeklilere verilen zam yüzde 3-4 iken, emekli milletvekillerine verilen zam bizleri hüzne boğmuştur. Bizlerde insan gibi yaşamak istiyoruz. Memur emeklisi, işçi emeklisi, Bağ-kur emeklisi olarak bizlere de verilecek zammın seyyanen olması ve geçim sıkıntımızı giderecek oranda olmasını bekliyoruz.” dedi.

 

12 KASIM’DA DİŞ HEKİMİ BUTUK PANEL VERECEK

Başkan İyiyürek yaptığı açıklamada ayrıca 12 Kasım Çarşamba günü saat 13:00’da dernek binasında emeklilere Diş Hekimi Hasan Butuk’in panel vereceğinin açıklayarak, yapılacak panelde emeklilere sağlık hizmetleri konusunda bilgi verileceğini kaydetti. Emekli vatandaşların bir çoğunun sağlık hizmetleri konusunda bilgi sahibi olmadığını ifade eden Başkan İyiyürek, “Dernek binamızda yapılacak semire tüm emeklilerimiz davetli. Emeklilerimizin bu panele katılmaları bizleri çok mutlu eder ve ayrıca kendileri için faydalı olacağına inanıyorum. Panelde, Hasan Butuk Bey’in yanı sıra, Psikiyatrist Dr. Hıdır Ünal ve ADANOS Sağlık Merkezi doktorları da panelde katılacak ve emeklilerimizin için yararlı ve faydalı bilgiler verecek. Yapacağımız bu panele tüm emeklilerimizi bekliyoruz.” diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.