TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tango Festivali bugün başlıyor

Adna’da bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan Tango Festivali bugün halka açık Şinasi Efendi Sokak’ta Milonga ile başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2014 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2014 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Tango Festivali  bugün başlıyor

 

ADANA(İLKHABER) – Uluslararası festival 26 Ekim Pazar gününe kadar her akşam değişik mekanlardaki etkinliklerle  gerçekleşecek. Rusya ve Arjantin'den ünlü tangocuların katılacağı festivalde Rusya'nın dünyaca ünlü tango orkestrası Solo Tango Orkestra ile Arjantin'den Demian Garcia - Fatima Vitale, Miguel Calvo - Pelin Calvo çiftleri, İstanbul'dan Utku Küley - İris Başak Doğru çifti de performanslarını sergileyecek.

ETKİNLİKLER

Festival 23 Ekim saat 21.00'de, her yıl olduğu gibi  Ziyapaşa Bulvarı’nda Şinasi Efendi Sokağı'nda halka açık olarak açılış danslarıyla başlayacak. 24 Ekim saat 21.00'de Tarihi Adana Kız Lisesi'nde Demian Garcia - Fatima Vitale ve 25 Ekim saat 21:00'de Sheraton Otel’de  Miguel Calvo - Pelin Calvo ile İstanbul'dan Utku Küley - İris Başak Doğru çiftlerinin şovları sahnelenecek. 26 Ekim saat 20:00'de Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda Solo Tango Orkestrası konser verecek ve dansçılar şovlarını sergileyecek.

Festivalin etkinlik biletleri, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Gişesi, Leman Kültür Merkezi ile Casa De La Danza Dans Evi'nden temin edilebiliyor.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.