TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PTT hizmetini en uç noktaya taşıdı

Vali Büyük, PTT teşkilatının vermiş olduğu hızlı ve güvenli hizmetten dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi ve ekledi:

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2014 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2014 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
PTT hizmetini en  uç noktaya taşıdı

 @font-face { font-family: "Times New Roman"; }@font-face { font-family: "MS 明朝"; }@font-face { font-family: "Cambria"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0in 0in 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Cambria; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }

 

 

 

 

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) kuruluşunun 174. yıl dönümü kutlamaları kapsamında PTT Adana Başmüdürü Mehmet Kani Gümüşoğlu, Adana Valisi Mustafa Büyük’ü ziyaret etti.

 

Ziyaret sırasında PTT’nin Türkiye için önemini vurgulayan Vali Büyük, “PTT teşkilatımız Türkiye’nin en eski kurumlarından bir tanesi. Son dönemlerde yeniden yapılanması, almış olduğu yeni görev ve rollere daha doğrusu hizmet anlayışı PTT’nin de toplum hayatının merkezine oturmasını sağladı.” dedi.

 

Halil İbrahim UĞUR

 

ADANA (İLKHABER) - Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) kuruluşunun 174. yıl dönümü kutlamaları kapsamında PTT Adana Başmüdürü Mehmet Kani Gümüşoğlu, Adana Valisi Mustafa Büyük’ü ziyaret etti.

 

Vali Büyük’ü dün sabah makamında çiçekle ziyaret eden Mehmet Kani Gümüşoğlu, Vali Büyük’e pul koleksiyonu ve vazo hediye etti.

 

PTT Başmüdürlüğü tarafından yapılan ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Vali Büyük, PTT’nin 174. kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını kaydetti. Daha sonra PTT’nin Türkiye için önemine vurgu yapan Vali Büyük, “PTT teşkilatımız Türkiye’nin en eski kurumlarından bir tanesi. Son dönemlerde yeniden yapılanması, almış olduğu yeni görev ve rollere daha doğrusu hizmet anlayışı PTT’nin de toplum hayatının merkezine oturmasını sağladı. Bir çok hizmeti en uç noktaya taşırken, hızını da en yüksek seviyeye çıkarmayı başardı. Biz PTT’mizin bu başarısında büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.

 

Vali Büyük ayrıca, kamu yönetimi açısından ve kamu hizmetlerinin yerine getirilmesi noktasında da PTT’nin çok eski yıllardan bu yana vermiş olduğu hizmetlerin çok önemli olduğunu belirterek, PTT’nin vermiş olduğu hizmetlerin öneminin son zamanlarda daha da arttığının altını çizdi. Vali Büyük, “Bazen bankların dahi vermediği hizmeti bizler PTT’den alıyoruz. Bu bizleri çok mutlu ediyor ve PTT teşkilatına çalışmalarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.