TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sözlü “Motor” dedi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı, MS hastalığına dikkat çekmek amacıyla çekilen “Saftirik” filminde rol aldı

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2014 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2014 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sözlü “Motor” dedi


ADANA(İLKHABER) - MS’ye dikkat çekmek için Adana’da “motor” diyen filmde Başkan Sözlü rol aldı.

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MS adıyla bilinen beyin ve omurilik hastalığına dikkat çekilmesi amacıyla Adana’da çekimleri süren Saftirik isimli filmde rol aldı. Başkan Sözlü’nün makamında geçekleştirilen çekimlerde, hoş enstantaneler yaşandı. Başkan Sözlü, “Böylesine önemli bir sosyal sorumluluk projesine katkı koymaktan ötürü büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

 

Multipl Skleroz, kısaca MS adıyla bilinen, beyin ve omuriliğin, merkezi sinir sisteminin bir hastalığı olan ve genç erişkinlerde görülen rahatsızlığa dikkat çekmeyi ve tedavisi süren MS hastalarına kaynak oluşturmayı hedefleyen Saftirikler isimli  sinema filminin çekimleri Adana’da sürüyor. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, filmin çekimlerinde rol aldı.  

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Filmin oyuncularından Metin Zakoğlu ile makamında kameraların karşısına geçen Başkan Hüseyin Sözlü, rolünü başarıyla oynadı. Filmin çekimlerinde rol alması için Adanalı senarist Birsen Şimşek’in teklifini kabul eden Başkan Hüseyin Sözlü, böylesine önemli bir sosyal sorumluluk projesinin içinde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Başkan Sözlü, “Tam anlamıyla bir sosyal sorumluluk projesi olan filmin Adana’da çekiliyor olması da bizim için ayrı bir mutluluk kaynağı. İnşallah film başarılı olur ve tedavisi süren hastaların bir an önce şifa bulmasına katkı konur” diye konuştu. 

 

Filmin yapımcısı ve yönetmeni Ali Erşen, senaryo ise Birsen Şimşek’e ait. Filmde Erman Toroğlu, Turgay Kıran, Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Ali Gültiken gibi spor dünyasının önemli isimleri de rol aldı.

 

Metin Zakoğlu, Deniz Oral, Tuncay Beyazıt, Selahattin Taşdöven, Mehmet Kurt, Ocak 2015’te gösterime girmesi planlanan filmde rol alan diğer oyuncular.

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.