TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Marka kuruluşlar istihdam fuarında

Adana’da düzenlenen “3. İstihdam ve İnsan Kaynakları Etkinliği”nde, iş sahibi olmak isteyen yüzlerce kişi, işverenlerin stantlarında buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2014 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2014 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Marka kuruluşlar istihdam fuarında

  ADANA(İLKHABER) -Adana Valiliği ve Türkiye İş Kurumu işbirliği ile Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle yüzlerce kişi, “3. İstihdam ve İnsan Kaynakları Etkinliği”ne katılan birçok marka kurumun stantlarıyla buluştu. İşletmelerin nitelikli işgücü ihtiyacının karşılanmasını kolaylaştırmak ve işletmelerin kısa, orta ve uzun vadede ihtiyaç duyacağı işgücünün yetiştirilmesine destek veren projede iş sahibi olmak isteyenler, işverenlerle buluşma fırsatı buldu.

Vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu

3. İstihdam ve İnsan Kaynakları Etkinliği’ne katılan Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş., Karya Yönetim Danışmanlığı, Özel Adana Medline Hastanesi , Nişantaşı Bebek Cafe  Restaurant, Optimum Outlet AVM,  Özel Adana Ortadoğu Hastanesi gibi tanınmış birçok firmanın standı yoğun ilgi gördü. Stant sahibi firmaların düzenledikleri etkinliklerde yüzlerce iş arayan, işverenlerle görüş alışverişinde bulunma fırsatı buldu. Stantlarda form dolduran vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdu.

İşletmeler konferanslarıyla katkı sağladı

Kurumlar ve işyerleri arasında sürdürülebilir iletişim bağı kurmayı, kurum tarafından işyerlerine özel atanan iş ve meslek danışmanlarıyla işyerleri arasında sinerji oluşturmayı hedefleyen proje, Çukurova Üniversitesi işbirliğiyle, Sakıp Sabancı Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşti. İşletmelerin yerel ve ulusal düzeyde yazılı-görsel tanıtımına olanak sağlayan ve işletmelerin ürünlerini sergilemesine katkıda bulunmayı hedefleyen etkinlik, düzenlenen seminerler ile konferanslarla da etkinliğe katılan firma temsilcilerinin kişisel gelişimine katkı sağladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.