TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Borçlarınızı yapılandırmakta geç kalmayın!

"6552 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanunla” ilgili bilgilendirme toplantı ve ziyaretleri devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2014 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2014 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Borçlarınızı yapılandırmakta geç kalmayın!

p { margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); widows: 2; orphans: 2; }


AYDIN GÖKÇEOĞLU



ADANA(İLKHABER}Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet TUNALI ve Adana Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Kaşif KILIÇ “6552 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanunla ilgili vatandaşları bilgilendirmek için üzere Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli İlçelerini birlikte ziyaret etti.

Başkan Ahmet TUNALI ve İl Müdürü Kaşif KILIÇ İlçelerde Feke Kaymakamı İhsan Emre AYDIN, Saimbeyli Kaymakamı Bedirhan İMAMOĞLU, Tufanbeyli Kaymakamı Serdar DEMİRHAN’ı ziyaret etti. Ziyarette Vergi Dairesi Başkanı Tunalı ile SGK İl Müdürü Kılıç, mükellefler, sigortalılar, hak sahipleri ve tüm vatandaşlara büyük kolaylık sağlayan ve önemli avantajlar getiren 6552 sayılı kanunla ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sonrası Mal Müdürlükleri ve SGK Merkez Müdürlüklerinde de bilgilendirme toplantısı düzenleyen Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet TUNALI ve Adana Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Kaşif KILIÇ toplantıda“6552 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanunla” ilgili önemli bilgiler aktardılar.

Toplantıda 6552 Sayılı Kanunla ilgili olarak bilgi veren Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet TUNALI borçların yapılandırılması için son başvuru tarihinin 1 Aralık 2014 olduğunu hatırlatarak, vatandaşların mağdur olmaması için başvuruyu zamanında yapmalarını istedi.

6552 sayılı kanunda SGK ile ilgili sigortalı, emeklilik ve genel sağlık sigortası uygulamalarındaki değişiklikler hakkında bilgi veren Adana Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Kaşif KILIÇ, 'Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun'un getirdiği pozitif avantajları anlatarak, vatandaşların bu avantajlardan yararlanmasını istedi.



Toplantılarda, Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet TUNALI ve Adana Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Kaşif KILIÇ’a Gelir İdaresi Grup Müdürü V. Kamil KURT ve SGK İl Müdür Yardımcısı Ali YILDIZ eşlik etti.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.