TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Yalancı Aranıyor’

Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu sezonu “Yalancı Aranıyor” adlı komedi ile açtı.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2014 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2014 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
‘Yalancı Aranıyor’

 

ADANA(İLKHABER)- Büyük bir özveri içinde çalışılan oyun, her Cumartesi saat 20.00’de Büyükşehir Belediyesi Tiyatro salonunda seyircileriyle buluşuyor. Trabzon doğumlu Yunan yazar Dimitri PSATAS’ın kaleminden, Turgut BAĞIR’ın rejisinden süzülen oyun, eğlenceli bir politik bir güldürü.

Çeşitli vaatlerin ardından milletvekili olan Ferekis’in, seçildikten sonra seçmenlerinin talep ve beklentileri karşısında düştüğü çaresizliği anlatan oyun iki perdeden oluşuyor. Ferekis’i düştüğü durumdan kurtarmak için işe alınan özel sekreter Todori (Yalancı), seçmenleri “idare edeceği” ve işleri düzelteceği yerde; yalan ve entrikalarıyla işleri daha da karmaşık hale getiriyor.

Politika ve yalan ilişkisini alaycı bir dille irdeleyen oyun, seçim atmosferinden hiç çıkamayan, politik tartışmaların yoğun yaşandığı günümüz Türkiye’sinde güncelliğini her zaman koruyacak gibi görünüyor. Biraz gülmeye, biraz düşünmeye, biraz da özeleştiriye hazırsanız oyun sizleri bekliyor.

Oyunda; Ergün ÖZFIRINCI, Halil İbrahim KURUM, Özlem ÖZEL, Nermin SALMAN, Orhan KUŞÇU, Dilek POLAT, Önder ÖZCAN, Tufan NAHARCI, Feridun YILDIRIM, Semih YEŞİL, Kübra TEKE, Çağla YELEÇ, Hüseyin İnan BİÇER rol alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.