TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Savcı Mehmet Kaya “Müebbet” istedi Hakim Zeynep Dirilce “Evet” dedi!

İş adamı ve Kabala Belde Belediye eski Başkanı Ferah Kaya’nın, Ankara’da ikamet eden Cumhuriyet Savcısı oğlu Mehmet Kaya, Hakim Zeynep Dirilce ile Mardin Yay Grad Oteli’nde yapılan muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2014 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2023 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Savcı Mehmet Kaya “Müebbet” istedi Hakim Zeynep Dirilce “Evet” dedi!

Adnan AVUKA

MARDİN(İLKHABER) - İş adamı ve Kabala Belde Belediye eski Başkanı Ferah Kaya’nın, Ankara’da ikamet eden Cumhuriyet Savcısı oğlu Mehmet Kaya, Hakim Zeynep Dirilce ile  Mardin Yay Grad Oteli’nde yapılan muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

Göz kamaştıran düğüne Türkiye Adalet Akademisi Genel Başkanı Yılmaz Akcı, Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Ahmet Türk, Artuklu İlçe Belediyesi Eşbaşkanı Emin Irmak, Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel adliye adli personel, İş adamı ve Belediye eski Başkanı Şakir Nuhoğlu, iş adamları, siyasetçiler, sivil toplum kuruluş temsilcileri bölgenin tanınmış aşiret liderleri ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelenler katıldı.

Kaburga dolmasının ikram edildiği muhteşem düğünde damadın babası Ferah Kaya, düğün esnasında piste gelerek  gelin, damat ve misafirlerle bol bol halay çekti. Dolarların havada uçuştuğu düğünde saz ekibi Türkçe, Kürtçe, Arapça, Süryanice ve Ermenice türkü ve şarkılar seslendirdi. Gelin ve damat,” Sevgili ailelerimizin hoşgörü sayesinde mutluluğu yakaladık.  Allah bütün sevenleri mutlu etsin.” dedi.

Balayını Mardin’de geçirecek olan mutlu çift daha sonra Ankara’ya geçecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.