TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esnafa “Bayrak as” çağrısı

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Adana ESOB ile Adana TKKNNEO Başkanı Kazım Barışık, Cumhuriyetimizin 91’inci Kuruluş Yıldönümü’nü yayınladığı mesajla kutlarken, tüm esnaf ve sanatkârlar ile vatandaşları, ev, araç ve işyerlerine bayrak asmaya çağırdı.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2014 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2014 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Esnafa “Bayrak as” çağrısı

Esnafa “Bayrak as” çağrısı

 

 

 

ADANA(İLKHABER) - TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Adana ESOB ile Adana TKKNNEO Başkanı Kazım Barışık, Cumhuriyetimizin 91’inci Kuruluş Yıldönümü’nü yayınladığı mesajla kutlarken, tüm esnaf ve sanatkârlar ile vatandaşları, ev, araç ve işyerlerine bayrak asmaya çağırdı.

 

 Birlik Başkanı Kazım Barışık, yayınladığı mesajda, Ulu Önder Atatürk’ün, Cumhuriyeti kurarken özgür, mutlu, gelişmiş ve çağdaş bir Türkiye’yi hedef gösterdiğine dikkat çekerek,  Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin yaşatılması, Türkiye’nin çağdaş uygarlık düzeyine ulaşması için çok çaba göstermek gerektiğini belirtti.

 

Toplumumuzun ve özellikle de genç nesillerin Atatürk’ü daha iyi anlamasına katkıda bulunmayı en önemli görev olarak gördüklerini anlatan Başkan Barışık,   “Yeni nesilimize Atatürk’ü iyi anlatmak için yoğun çaba göstermeliyiz” dedi.

 

Ülkemiz için büyük önemi olan bu tarihi günde esnaf ve sanatkârların da Atatürk ve Cumhuriyetimize yakışır davranış içinde olmasını arzu ettiğini ifade eden Barışık şöyle dedi:

 

“Atatürk, Cumhuriyet sevdalısı tüm Türk halkının ve gençliğimizin tek yol göstericisidir. Bu nedenle tüm resmi ve özel kurum ve kuruluşların olduğu gibi esnaf ve sanatkârlarımız ve toplu taşımacı şoför esnaflarımız ile Türkiye sevdalısı duyarlı vatandaşlarımızın da Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına destek amacıyla ev ve iş yerleri ile araçlarını, standart ölçülerdeki Türk bayraklarıyla donatmalarını istiyoruz.  Ata’mıza saygımızı, bayrağımıza olan sevgimizi göstermek, vatanımıza sahip çıkmak adına bu büyük güne yakışır davranış içerisinde olmalıyız. Ülkesini seven, birlik, beraberlik ve bütünlükten yana olan, Cumhuriyet sevdalısı tüm halkımızı, esnaf ve sanatkarlarımızı 29 Ekim’de evine, işyerine, aracına bayrak asmaya çağırıyoruz. Bu vesileyle, Adana Esnaf ve Sanatkârları olarak büyük günün 91. yıldönümünde, vatan toprakları için canını, kanını veren aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyor, tüm esnaf ve sanatkârlarımız ile vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum”

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.