TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyet Bayramı’nda “Özel harekat”lı uygulama

Adana'da Cumhuriyet Bayramı'nda şehrin giriş çıkışlarında özel harekat ve çevik kuvvet polisinin de katılımıyla uygulama yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2014 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2014 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Cumhuriyet Bayramı’nda  “Özel harekat”lı uygulama

 

  ADANA (İHA) -   Adana Emniyet Müdürlüğü vatandaşın güvenli bir şekilde Cumhuriyet'in kuruluşunun 91. yıldönümünü kutlaması için şehrin giriş ve çıkışlarında uygulama yaptı. Uygulama kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri D-400 üzerinde gelen araçları tek tek durdurdu. Bu sırada çevik kuvvet ve özel harekat polisleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Polisler uzun namlulu silahlarla etrafta kuş uçurtmadı.

 

  ÜZERİNDE HAYDAR YAZAN SOPA DİKKAT ÇEKTı

  Zırhlı aracın da görev aldığı uygulamada polisin araçlarda yaptığı aramalarda çok sayıda sopa çıkması polisi bile şaşırttı. Sopalardan birinin üzerinde ise "Haydar" yazması dikkat çekti. Polis yapılan uygulamada yolcu otobüslerini de durdurarak bavulları tek tek aradı. Polisin araması devam ederken vatandaşlar, kendi güvenlikleri için yapılan aramadan memnun olduklarını, daha huzurlu bir ortam için polisin gece gündüz çalıştığını söylediler.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.