TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gülay Sürmeli güven tazeledi

Adana’nın merkez Çukurova İlçesi'nde maddi imkanların kısıtlı olmasına rağmen başarılı bir eğitim ve öğretim yılı geçiren Sabancı İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Gülay Sürmeli, yapılan seçimde güven tazeledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2014 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2014 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Gülay Sürmeli güven tazeledi

Gülay Sürmeli güven tazeledi

 

 

ADANA (İLKHABER)- Adana’nın merkez Çukurova İlçesi'nde maddi imkanların kısıtlı olmasına rağmen başarılı bir eğitim ve öğretim yılı geçiren Sabancı İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Gülay Sürmeli, yapılan seçimde güven tazeledi.

 

 

Sabancı İlkokulu Okul Aile Birliği Genel Kurulu’na, Okul Müdürü Süleyman Avcı, Müdür Yardımcısı Mehmet Tekin, Rehberlik Öğretmeni Çağrı Utkan, Okul Aile Birliği Başkanı Gülay Sürmeli, Yardımcısı Nihal Karacan ve yönetim kurulu üyeleri, öğrenci velileri katıldı.

 

Genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlarken, genel kurul öncesinde daha sonra Okul Müdürü Avcı kısa bir konuşma yaptı. Öğrenci ve velileri ile birlikte büyük bir aile olduklarını söyleyen Avcı, “Burada bir sıkıntı var ise bu sıkıntı bizim sıkıntımızdır. Sıkıntılarımızı birlikte çözersek en iyi sonucu alırız. Kapımız herkese açıktır. Hepinizden destek ve katkı bekliyoruz. Yeni seçilecek Okul Aile Birliği Yönetimi’nin okulumuz için en güzel çalışmaları yapacağına inanıyorum.” dedi.

 

Sabancı İlkokulu salonunda yapılan genel kurulda, faaliyet raporları okunup oylanırken, denetleme kurulu raporları ve tahmini bütçe de okunarak velilerin bilgisine sunuldu. Ayrıca genel kurula geçilmeden önce Okul Aile Birliği tarafından okulda yapılan çalışmalar ve faaliyetler ile ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı.

 

Daha sonra ‘Açık Oylama Sistemi’ ile Okul Aile Birliği Başkanı Gülay Sürmeli mevcut Yönetim Kurulu ile birlikte yeniden göreve seçildi. Sabancı İlkokulu’nun tanıtımı için gece gündüz demeden büyük bir özveri ve fedakarlıkla çalışan Başkan Gülay Sürmeli ve ekibi ikinci kez göreve seçilerek güven tazelerken, Gülay Sürmeli ikinci döneminde ilk icraat olarak ise okul bahçesi ve çevresinin  asfaltlanması için Çukurova belediyesine başvurdu. Başvuru üzerine Çukurova Belediyesi okul bahçesini ve çevresinde asfaltlama yaparken, Sabancı İlkokulu öğrencileri şimdi daha temiz ve düzenli bahçede teneffüslerini yapmaya başladı.

 

 

Okul Aile Birliği Başkanlığına ikinci kez seçilerek güven tazeleyen Gülay Sürmeli, “Bizler okul aile birliği yönetimi olarak okulumuz ve öğrencilerimiz için her şeyin en iyisini hedefliyoruz. Okulumuz için yapacağımız her türlü faaliyette öğrenci velilerimizi yanımızda görmek istiyoruz. Temel olarak veli ve okul yönetimi arasında sürekli iletişim sağlamak amacıyla bunu destekleyen sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Titizlik ve özveri ile gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizin amacı okul, aile, öğretmen ve yavrularımız arasında bir bağ kurabilmekti. Maddi manevi elimizden gelen desteği ve fedakarlığı geleceğimiz teminatı olan çocuklarımıza katkı amacı ile gerçekleştirmiş olmanın verdiği kıvanç ve huzuru içerisindeyiz. Her şey daha iyi olabilir, tek şart okul idaresi ve öğrenci velileriyle birlik ve beraberlik içinde gönül vermek ve inanmak bu noktada açık olmak gerektiğine inanıyorum. Sizi bu uğurda motive eden tek şey yine kendi yüreğinizdir. Başımız dik gönlümüz ferah 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı içerisinde bizlere tekrar destek olan tüm velilerimize yönetimim adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

Sabancı ilkokulu 2014-2015 yılı Okul Aile Beirliği Yönetimi Kurulu Üyeleri, Başkan Gülay Sürmeli, Başkan Yardımcısı Nihal Karacan, Muhasip Üye Şükran Yıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri ise Dilek Temur ve İlkay Ekren isimlerinden oluştu.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.