TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Halkın dediği oldu

Adana’da UKOME tarafından alınan karar gereği toplu taşımaya uygulanan astronomik zam, tepkiler üzerine aşağıya çekildi

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2014 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2014 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Halkın dediği oldu

   Halkın dediği oldu

 

 

 

 

 

 

  ADANA (İHA) - Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda verdiği sözü yerine getirdi ve şehir içi toplu taşımada ücretleri aşağıya çekti. 

  Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kent içi toplu taşıma ücretlerinde düzenleme yaptı. UKOME’nin ücret tarifesi düzenleme teklifi, Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası ile Adana Minibüsçüler Esnaf Odası’nın ilgili taleplerinin görüşüldüğü toplantı sonucu toplu taşımada ücretler yeniden belirlendi.

  Buna göre, belediye otobüsleri ve hafif raylı sistemde öğrenci ücreti 1 lira, sivil 1 lira 80 kuruş, özel halk otobüslerinde öğrenci 1 lira, sivil 1 lira 80 kuruş, dolmuşlarda ise öğrenci 1 lira 75 kuruş, sivil de 2 lira olarak yeniden belirlendi.

  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’yla birlikte yeni düzenlemenin yürürlüğü girdiği belirterek, “Hemşehrilerimizin, toplu taşımadan en uygun şekilde yararlanması için yeni bir düzenleme yaptık. Daha önce verdiğimiz sözün gereğini yerine getirdik ve özellikle öğrencilerimizin gerek belediye otobüslerinden ve metrodan, gerek özel halk otobüsleri ve dolmuşlardan daha uygun fiyata yararlanması için yeni düzenlemeyi gerçekleştirdik” dedi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.