TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yücel Bayram, MADO ile dondurma sektöründe

Adana’nın tanınmış işadamlarından Yücel Bayram, Turgut Özal Bulvarı’na MADO’nun 8. şubesini açtı.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2014 19:13
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2014 18:13
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yücel Bayram, MADO ile  dondurma sektöründe

Yücel Bayram, MADO ile

dondurma sektöründe

 

 

Halil İbrahim UĞUR

 

 

ADANA (İLKHABER)- Adana’nın tanınmış işadamlarından Yücel Bayram, Turgut Özal Bulvarı’na MADO’nun 8. şubesini açtı. MADO Güzelyalı Şubesi adıyla hizmete giren mağazanın açılışına ise ilgi yoğun oldu.

 

Dün akşam saatlerinde yapılan açılışa, Adana Valisi Mustafa Büyük, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, CHP eski Adana Milletvekili Hulusi Güvel, MADO Yönetim Kurulu 2. Başkanı Erdal Kambur, MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Adana İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Açılış öncesi kısa bir dua okunurken, okunan duaların ardından Vali Büyük kısa bir konuşma yaparak hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Vali Büyük, “Allah hayırlı ve helal kazançlar versin. İnşallah bu işyeri şehrimize hayırlı olur. İşyeri sabini tebrik ediyorum. İnşallah kazasız belasız günler temenni ediyorum.” dedi.

 

Vali Büyük’ün yapmış olduğu bu konuşmanın ardından ise, protokol üyeleri birlikte açılış kurdelesini kesti. Yapılan açılışın ardındansa, Erdal Kambur, protokol üyelerine mini bir dondurma şovu yaptı. Bu gösterinin ardından ise başta Vali Büyük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü olmak üzere protokol üyeleri kendilerine verilen satırlarla dondurma başında poz verdi.

 

ERDAL KAMBUR: “ANAMIZIN SIRTINDA DONDURMA İLE TANIŞTIK”

Yapılan açılışın ardından gazetecilerle sohbet ederek sorularını yanıtlayan Erdal Kambur, Türkiye genelinde 350’den fazla şubeleri olduğunu ve Adana’ya da 8. şubelerini açtıklarını belirterek, 4. kuşak dondurmacı olduklarını söyledi. Annesinin sırtındayken dondurma sütü pişirmesini öğrendiğini ifade eden Erdal Kambur, “Ben 61 yaşındayım. Ben çocukken annemin sırtında, annemle birlikte dondurma sütü pişiriyorduk. Biz aile olarak dondurma ile iç içeyiz. Geçmişti fıçı içinde dondurma satarken, o günlerden şimdi bu günlere geldik. Buda hem mesleğimizi sevmek hem de Kahramanmaraş ve Türkiye’de iddialı olabilmek adına elimizden gelen her şeyi yaptık. Salebin en iyisi, sütün en iyisini nasıl üretiriz, dünya standartlarına göre nasıl bir süt üretebiliriz? Hep biz bu konular üzerinde çalıştık ve bu konular üzerinde durduk. Avrupa standartlarına göre süt nasıl üretilir, dondurma nasıl yapılır? Biz onların çok önüne geçtik. Dünyada İtalya ve Roma dondurması derler ama, biz İtalya’yı da Roma’yı da yakinen biliyoruz, onların yapmış olduğu yapay dondurma ancak bizim dondurmalarımız tamamen doğal.” diye konuştu.

 

ERDAL KAMBUR: “DÜNYA STANDARTLARININ ÜZERİNDEYİZ”

Dondurma yaparken her şeyin en kalitelisini kullandıklarının altını çizen Erdal Kambur, dondurma için keçi sütünün önemine vurgu yaptı. Erdal Kambur, “Eskiden padişahların kuvvet macunu olarak kullandığı orkide kökünü yani salebi biz keçi sütü ile karıştırıyoruz ve o eşsiz dondurmamızı böyle üretiyoruz. Keçi çok seçici bir hayvandır, bastığı yerdeki otları dahi yemez. Çok temiz bir hayvan ve sütü de anne sütüne çok yakın bir süt. İşte biz o sütten dondurma yapıyoruz. Keçi sütünü kendimiz üretiyoruz. Dünya standartlarına uyum sağlayan süt üretme çiftliğimiz var ve burada keçi sütü üretiyoruz. Ve bu konuda dünyanın çok çok üzerindeyiz.” ifadelerini kullandı.

 

YÜCEL BAYRAM, GIDA SÖKTÜRÜNE ‘MERHABA’ DEDİ

Adana’da iş hayatını mobilya sektöründe sürdüren ve 2013-2014 yerel seçimlerinde MHP Yüreğir İlçe Belediye Başkan adayı olan Yücel Bayram ise, gıda sektörünü de ‘MADO’ ile giriş yaptıklarını belirterek, MADO’nun diğerlerinden farklı bir konseptini hayata geçirdiklerini söyledi. Yücel Bayram ayrıca, Adana’da istihdama yönelik yatırımlara devam edeceklerin açıkladı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.