TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayata dönüş

Kanalizasyon çalışmasında göçük altında kalan işçiyi arkadaşları insan üstü bir gayretle kurtardı

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2014 19:21
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2014 18:21
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Hayata dönüş

   Hayata dönüş

 

 

 

 

  ADANA (İHA) - Adana'da kanalizasyon çalışması sırasında göçük altında kalan işçiyi, arkadaşları iş makinesi ve kazma ile çalışarak kurtardı. Bir işçi arkadaşına sarılarak gözyaşlarına boğuldu. 

  Edinilen bilgiye göre, Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından, Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi'nde kanalizasyon çalışması başlattıldı. İş makinalarıyla ara sokakta işçiler kanal açtı. Açılan kanalda ise bugün öğleden sonra kapatma çalışması yapılmaya başlandı.  İşçiler kanalın içindeyken çalışma sırasında göçük meydana geldi. Bir işçi göçük altında kaldı.

  Göğüsüne kadar toprak altında kalan Orhan Çelik kafasını da göçük nedeniyle yere vurdu. Vurmanın etkisiyle başında da kanama oluşan Çelik'i kurtarmak için arkadaşları tarafından büyük mücadele başladı. Bir taraftan iş makinesi bir taraftan arkadaşları kazma ile Çelik'i kurtarmaya çalıştı. Yaklaşık 15 dakikalık çalışma sonucunda işçi sıkıştığı yerden yaralı kurtarıldı. Bu sırada bir işçi Çelik'e sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Yüzü kanlar içinde kalan Çelik, arkadaşları tarafından kanaldan çıkartılıp sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapıldıktan sonra  ambulansta hastaneye kaldırıldı.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.